Ynt: Adana Defenderini Topluyor
ben seni ne yanlış anlayacam hüseyin ben alaycı konuşmadım şimdiye kadar konuşmamda rahatlık konusunda ben zaten rahatım cok şükür naparsan yaparsın benide ilgilendirmez ,,,sen hala diyorsun ki komple arabayı 300 tl ye boyatacam buna bende güler gecerim alay ederim etmemin sebebide herşeyin fiyatı belli bedeli belli sen tutup 300 tl ye ben araba boyatırım dersen kusura bakma senle herkesde alay eder güler geçer,,sen diyorsunki ben bu sektörün içindeyim tanıdıklarım var ben 25 senedir araba sektörü ve sanayii sektörünün içindeyim yaptırdıgım arabalar belli,,,sen kalkmışsın ben bu sektörü biliyorum ucuz yaptırırım diyorsun... benim bütün işlerimi yapan insanlar arkadaşlarım ve böyle fiyatlar inan yok bu fiyatları teklif etmek bile yanlış hıı sen 100 e de boyatırsın ama senin boyattıgın arabayla benim boyattıgım araba eksi ve artı gibi farklı olur ...onun için kardeş sen bana yardımcı olamazsın çünkü görüşlerimiz,,fikirlerimiz farklı sende sürekli bi eziklik var takmışsın benim land böyle şöyle senin landın sana güzel benim landım bana güzel her yiğitin yogurt yiyiş şekli var ,,,