Duran abi daha tanışmadık işte bende o nedenle yazmıştım, 2 3 sayfa önce numaranı yazmıştın tanışırız diye fakat kısmet olupta arayamadım. Hani diyorum bir gün landlarla toplansak Ben landla her haftasonu avdayım ( çamlıyayla niğde kayseri tarsus ) gezip geliyorum...
slm halil kardeşim tamam hatırladım kusura bakma land bende kafa koymadı tanışmak her zaman mümkün ne zaman istersen başım gözüm üstüne bu aralar biraz yoğunum hem iş güç hem araba ,,,ama ne zaman istersen görüşürüz çamlıyaylada bizim ev var göpder de sen ne tarafına gidiyorsun ava araç bitsin birlikte gidelim ama ben avcı değilim sıkmamda bilgine ....saygılar
hüseyin benim arkadaş baya yoğun bu işle ugraşırmı bilmiyorum ama sorarım ,,, ya sen bunu topluca versen birine kaça yaparki cok para tutmaz tahminimyada biz yapamazmıyız bi şekilde ,,,,?
Az önce otogar tarafından geçerken hüseyin abinin landını (gezenbilirde resimlerini gördüğümden tanıdım) görünce bakim dedim,ustayla görüştüm kendisi yokmuş. Landlar hayli yoruyor bizi(ben daha yeni başlıyor sayılırım)
duran dün aradım seni duymadın sanırım sonra da sen aramışsın ben de duymadım. senin şnorkelden aldım. kime taktırdın abi onu. bi de hava hortumu almışsın şnorkele bağlantı için onu da nereden aldığını soracaktım.
bu arada senin defenderı gördüm huzurda. muhteşem olmuş. işçilikler 10 numara.
slm Duran bey araç harika oluyor emeğinize sağlık bir Adanalı olarak gurur duydum.Kısmetse Ocak ayında Adanaya gelicem sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim.
slm Duran bey araç harika oluyor emeğinize sağlık bir Adanalı olarak gurur duydum.Kısmetse Ocak ayında Adanaya gelicem sizinle tanışıp aracınızı görmek isterim.