slm arkadaşlar beğenmenize sevindim iyi dilekleriniz için teşekkürler ,,,arka koltuk iskelet olarak yeniden yapıldı ölçüleri alındı ona göre sıfırdan yapıldı ,,,komple katlanır tip yaptık ,,,....
iyi gidiyor, maaşallah.... katlanır tip koltuk olayı size çok kolaylık ve konfor sağlayacak ileride, akıllıca olmuş, ayrıca döşeme renkleri de güzel. Bir de şunu sormak istiyorum, dodikler konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz?? sanırım kalın olanları tercih edeceksiniz?? doğrumudur? öyle ise çok kemikli bir hal alacak, çok ta güzel olacak.. tekrardan maaşallah..
iyi gidiyor, maaşallah.... katlanır tip koltuk olayı size çok kolaylık ve konfor sağlayacak ileride, akıllıca olmuş, ayrıca döşeme renkleri de güzel. Bir de şunu sormak istiyorum, dodikler konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz?? sanırım kalın olanları tercih edeceksiniz?? doğrumudur? öyle ise çok kemikli bir hal alacak, çok ta güzel olacak.. tekrardan maaşallah..
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar öncelikle dodik olayında orjinal dodiklerini seçtik hatta taktık ama ileride hoşumuza gitmez ise kalın olanları düşünürüz dedik....saygılar
hocam allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin uzun bir süreç olmuş zor dur ama bir okadar da eğlenceli olmuştur çok imrendim ortalama maliyet neye çıktı acaba aşşağı yukarı bir rakam verebilirmisiniz mersindeyim ve yapmak istiyorum