Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,267
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

Bu arada elektrik tesisatını ne yaptın yanlış hatırlamıyorsam tesisatı komple atmıştın.

Nasıl yaptılar ve neye maloldu

Etiketler

şöyle söyleyim en kolayı tesisat oldu desem komple sıfır tesisat yapıldı 10 numara oldu 2500 tl param gitti ama tertemiz oldu ayrıca ledlerde içerden ayrı kumanda ediliyor.....

ÇİÇEK GİBİ OLMUŞ ÖZELLİKLE RENGİ ÇOK GÜZEL ALLAH KAZA BELA VERMESİN BENDE YAKIN ZAMAN İÇİNDE BENDE TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANIRIZ

İyi günler
Defenderinizin toplanmasını baştan sona heyecanla takip ettim,
sabrınızın sonunda başarılanları gördüm,güle güle iyi günlerde kullanmanız diliğimle

Saygılar

Batuhan Tüten

arkadaşlar iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim ,,elimizden geldiğince güzel bişey yapmaya çalıştık inşallah begenmişsinizdir ,,,ama şöyle bir durum var bi yerden haber bekliyorum eğer o haber gelirse arabayıda satabilirim bilginiz olsun,,,satarsamda üzülmeyecegim çünkü alacagım haber daha güzel olacak :smiley:) :smiley:)))....saygılar

duran bey araç cok güzel oldu maşallah koltukların katlanır oldugunu söylediniz arka koltuklarmı yoksa yan koltuklarmı yan koltoklar ise foto koymanız mümlünmü

slm lar arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler ,,,arka koltuk katlanıyor sadece öne doğru yatıyo en arka koltuklar değil ....saygılar

Büyük emek, sabır ve özveri ama sonuçta her aşamasında bulunduğunuz için içe sine sine kullanırsınız. Hazır aldığınızın gördüğünüzün altında ne var ne yapıldı bilmediğiniz için, neresinden ne sorun çıkacak şüphesi olacak için, sizinki gibi sevgiyle binilemez diye düşünüyorum
Güle güle kullanın, fabrika sıfır gibi araç oldu.

Bu arada bilgi eksikliğimi bağışlayın. Merak ettiğim bir konu var. Defenderların şasi çelik, kaporta alüminyum levha diye duymuştum. Bu doğrumudur? ikincisi, alüminyum ise, kaporta parçaları direk ve şasiye nasıl tutturuluyor, perçinle mi? Alüminyum kaporta parçalarının boya tekniği farklı mıdır? alüminyum üzerine özel boyalar mı kullanılıyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR