slm arkadaşlar bugun aracımız kaportaya girmiş bulunuyor,,,elektrikçi tüm elektrik tesisatını söktü,,,bugün ilk defa parça siparişi verdik,,,,kapı menteşeleri komple ve kilitleri siftahı attık darısı bitmesine olsun bakalım...hayırlısı diyorum
ya bende hanım coluk cocuk binecek yani hatta günlük kullanılacak gibi bi araç istiyorum 7/24 hazır o yüzden koltuklarını güzel rahat bişey istiyorum,,spordan cok normal rahat bişeyler olucak kol dayamalı felanda olur,gerçi orta konsolumuz olacakta bilmiyorum umut arkadaşaımızın koltukları hoşuma gitti subaru-forester mış,ama bakalım inşallah istedigimiz gibi bişeyler buluruz.....
slm arkadaşlar bugun saccı ustamıza ugradım camurluklarda bitmiş teki ile ugraşırken bende sol tarafın fotolarını cektim,,umarım begenirsiniz pazar günüde kısmetse kupayı aşagı alacaz tecrübeli arkadaşlar eger söylemek istediginiz bişey olursa sevinirim hafta içi şase kumlanacak tavsiyelerinizi bekliyorum...şaseye kumlamadan önce bişey yapılması gerekmi veya sonra ne yapayım (kumlamadan sonra)........saygılar duran