OGUZ DEMİR
Ana Kamp
Ynt: Adana Off- Road Gezi Serisi (06 Şubat 2011)
en sonki geziye gelemedim ama resimler gerçekten çok güzel elinize sağlık
en sonki geziye gelemedim ama resimler gerçekten çok güzel elinize sağlık

_AYCA_' Alıntı:çok güzel resimleriniz var elinize sağlık.gelemedim ama resimleri görünce gelmiş kadar oldum![]()
yaa ağzına saglık hamdi abi.. bende hafta sonu ne yapacam die düşünüyordum..amigo' Alıntı:Atilla bey, ismet hocam, kadir araclarınız yapıldımı varmı bir problem bu hafta yapalım buralarda bir program..
Ben teşekkür ederim Hacer teyze..Evet bu sefer oyuna fazla zaman ayırdık.Sonra da çabucak karnımızı doyurdukhacer1959' Alıntı:Ayça resimler için çok teşekkür ederim. Hepsi çok güzel ellerine sağlık. Bu hafta yemek faslı fazla olmamış.
yaa gökhan nerelerdesin.. böyle resimlere bakmayla yetinme artık aramıza dön.. hem memoşu özledikgozukara' Alıntı:Resimler çok güzel gezilerde çok güzel olmuş herkesin eline sağlık
merabalar hacer teyzecim.. biz mahmut ustayla beraber suzukileri, toyotaları, fortları arkamıza dizerizz.. haftaya yarış başlarsa eğer galipleri şimdiden bellihacer1959' Alıntı:İyi akşamlar Fatih mitsubişileri kimse yenemez. suzikilerin canı sağ olsun. Haftayı dört ğözle bekliyorum büyük yarış var.