Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,111
Ynt: Adana Off-Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp (02 - 03 Temmuz 2011)

gökhan bu arada semihide çakır akuden guruba davet et gelsin katılsın bize bende söyledim sende sıkıştır biraz

Etiketler

Atilla abi dün tesadüfen karşılaştık Semihle senin davet ettiğini söyledi bende gezilere gelmesi için ısrar ettim aklına yattı bence köyde işi olmadığı zamanlarda gelir benim gibi

arkadaşlar sitemizde sorunmu var 2 gündür açılmıyor tatilemi girdi site aloooo ;D

foremost' Alıntı:
arkadaşlar sitemizde sorunmu var 2 gündür açılmıyor tatilemi girdi site aloooo ;D

Tekrar sitemize saldırıda bulunuldu. kemalhan tedavi konusun da üzerinde çalışıyor bikaç güne açılacaktır...

selçuk kim ne istiyor arkadaş anlamadım siteden :mad:

Fotoğraflardan anladığıma göre çok sağlam gezi olmuş Ellerinize gözlerinize debriyajınıza sağlık :smiley::smiley::smiley:. 3 temmuzda işe başlamasaydım beraber dalardık Selçuk. Neyse artık. Bir daha ki sefere.

Bu arada 19 temmuz 29 temmuz arası karadeniz ormanlarında bir maceraya yelken açacagım :smiley::smiley::smiley:
Dönüşte görüşmek üzere.

meseregan' Alıntı:
Fotoğraflardan anladığıma göre çok sağlam gezi olmuş Ellerinize gözlerinize debriyajınıza sağlık :smiley::smiley::smiley:. 3 temmuzda işe başlamasaydım beraber dalardık Selçuk. Neyse artık. Bir daha ki sefere.

Bu arada 19 temmuz 29 temmuz arası karadeniz ormanlarında bir maceraya yelken açacagım :smiley::smiley::smiley:
Dönüşte görüşmek üzere.

şimdiden iyi yolculuklar adamım daha çok dalmaya gideriz beraber ben bu hafta sonunu bir kofona bi sivriyle kapattım:smiley:..bende 20 günlük bi akdeniz ege turu yapmayı düşünüyorum..agustos ayı içerisinde..izin işini netleştirdim mi tamamdır..

murat bu hafta sonu kısmetimize çıkanlar...
[attachment=1][attachment=2]

DSC05666.JPG

DSC05670.JPG

selçuk rast gele kardeş site halen kapalı sanırım bir gelişme yokmu

Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kampı (02 - 03 Temmuz 2011)

Güzel bir gezi oldu ..b. sayarım arızalı oldugundan gec yukluyorum ozur iyi seyirler.

mahmut usta albüm karagöl02- 03-07-2011 006.jpg

mahmut usta albüm karagöl02- 03-07-2011 007.jpg

mahmut usta albüm karagöl02- 03-07-2011 008.jpg

mahmut usta albüm karagöl02- 03-07-2011 009.jpg

mahmut usta albüm karagöl02- 03-07-2011 010.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri