Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp Duyurusu (02 - 03 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,745
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp Duyurusu (02 - 03 Temmuz 2011)

MUSTANG' Alıntı:
takip etme gökhan gel sende :smiley:
Gelmeye çalışacam Ömer işler sıkı bu aralar fırsat bulursam kaçar gelirim çok merak ediyorum karagölü bide Selçuğun soğuk suya dalışını :smiley:

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu; Bolkarlar - Karagöl Kamp Duyurusu (02 - 03 Temmuz 2011)

gozukara' Alıntı:
Gelmeye çalışacam Ömer işler sıkı bu aralar fırsat bulursam kaçar gelirim çok merak ediyorum karagölü bide Selçuğun soğuk suya dalışını :smiley:

bi boşluk ayarlyabilirsen bekliyoruz gökhan abi..bende sabırsızlanmaya başladım hemen hafta sonu olsun atim kendimi soguk sulara çinili gölde yüzdüm daha yüksek te karagölden daha önce karagöle de girdim eylül ayıydı we gerçekten çok soguktu :smiley:

ZEUSSSS' Alıntı:
bu hafta sonu gölde dalış yapmayı planlıyorum:D

Selçuk,

İstanbul'dan arkadaşımız Gökhan bey bu gölde su akışının olduğunu yüzmenin tehlikeli olduğunu söylemişti.
Karagöl'de yani.
70-80 metre daha yukarıda kalan bir aynalı göl mü. adını unuttum bir göl daha var. Orada yüzmeni tavsiye ederim.
Ama fazla güneş görmediği için suyu buzzz gibidir.
:smiley:

murat abi yukardaki göl çinili göl ordada yüzmüştüm we gerçektende çok soguktu.. :smiley: karagöl e de daha öncede girmiştim en derin yeri 8 metre dip yapısı orman gibi çok uzun yosunlar war dikkatli bi şekilde girip sualtı fotoları çekmeği düşünüyorum..uyarınızdan sonra daha dikkatli olurum dalış elbiselerimle gireceğim için bana 1 saat kadar zaman kazandıracaktır çok güzel karelerle döneceğimize eminim sabırzsılanıyorum:smiley:)

TezzMertek' Alıntı:
Selçuk,

İstanbul'dan arkadaşımız Gökhan bey bu gölde su akışının olduğunu yüzmenin tehlikeli olduğunu söylemişti.
Karagöl'de yani.
70-80 metre daha yukarıda kalan bir aynalı göl mü. adını unuttum bir göl daha var. Orada yüzmeni tavsiye ederim.
Ama fazla güneş görmediği için suyu buzzz gibidir.

selam

bolkarlar-103[1].jpg

img_9659[1].jpg

img_9660[1].jpg

img_9879[1].jpg

Fotograflar zafer yıldız ve wow turkeyden alıntıdır saygılar.

karagol[1].jpg

O Rhino U-400 çadır kaç senelik bakiyim.??

;D

Vallaha bilmiyorum ama kalite li cadır murat bey iyi calısmalar..

panorama98karagc3b6lsba[1].jpg

Aynen var bende de 2005 den beri.

Takip :smiley:
Pazar günü giden yok sanırım.Son grup cumartesi yola çıkıyor :(

Bu etkinliğin tüm görsellerine ve ayrıntılarına ulaşabileceğiniz linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77579.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR