Adana Off Road Grubu Gezisi (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,645

Etiketler
Ynt: Adana Off Road Grubu Gezisi (28 Kasım 2010)

foremost' Alıntı:
selçuk bu resimlerle dönduğumüze pişman ettin bizi alacağın olsun ;D

benim için zewkti bidahakine kaçmayın hemen :D:D:D:D çok keyif aldım çok güzek çok sıcak bi ortamdı devamını bekliyoruz arkdaslar..son bi resim daha:D[attachment=1]

DSC00679.jpg

bende aranızda olmak ısterdım fakat bulusma yerının deıstıgınden haberım olmadıgı ıcın adaya gıttım kımse olmayınca gerı dondum telım arızalı oldugu ıcınde onurla ırtıbata gecemedım saglık olun bıdahakı sefere artık ...

fotolara bakınca neler kacırdıgımı daha iyi anladım, keske bende aranızda olabilseydim. ama bir dahaki sefere kesinlikle mustang la beraber orada olacagız bizde camura gömülmek istiyoruz :smiley:

iyi bir gezi olduğu belli paylaşımlar için teşekürler

Selam bu etkinligin ve katılımın yuksek olması cok güzeldi ,katılımcılara tsk ederim..Sunuda belirtmek istiyorum ayrı bir caba ve gayret gosteren ONUR BEY ve HAMDİ bey de tesekkur ederim..Arkadaslar su işi sıcak tutalım ..

benim ne suçum vardı böyle güzel bir günde böyle güzel insanlarla buluşmamıza engel olmak için bana o mesajı kim attı :mad: :mad: :mad:

Gelen,davet eden,emeği geçen ve özellikle bana yardım eden herkese teşekkürler :D
Yaklaşık 6gb lık foto çekmişim.Onları bugün düzenler ve en kısa sürede siteye eklerim :smiley:

Çok güzel bir gezi olmuş emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR