Ynt: Adana Off Road Grubu Gezisi (28 Kasım 2010)
Selam Dostlar,
Kusura bakmayın yoğunluğum yüzünden gezi sonrası yorum yazamadım, ancak bugüne kaldı.
Haydi birşeyler yapalım!! diye ilk çığlığın atılmasından, Galeria otoparkındaki buluşma anına kadar, ben bile bu kadar güzel bir kalabalığın toplanacağını ummuyordum.
Sabah saatlerindeki ilk buluşmamızda aracımın arkasında açtığımız kahvaltı bagajında (masa diyemiyorum

) çayın bir anda tükenmesine ancak bu kadar mutlu olabilirdim.
Pazar sabahı Menderes Bulvarından, meraklı gözler eşliğinde ağır ağır geçişimiz, görkemli bir şov edasında çatalan köprüsüden geçişimizle yarış alanına intikalimiz, insanların hiç bu kadar çok sayıda ve bu kadar güzellikte off-road aracını bir arada görmediklerini, şaşkın yüzlerinden okumamız... gerçekten de şahit olunması gereken bir olaydı.
Kaçıran, gelemeyen arkadaşlarımız üzülmesinler, böyle güzel bir toplulukla daha çok etkinlik düzenliyeceğiz. buna yürekten inanıyorum.
Tabi birde insanların ancak fotolarda görebildikleri ve canlı canlı şahit olamadıkları anlarımız vardı. Bu anları D90 ın hakkını vererek ölümsüzleştiren Ayca'ya, Hamdi Bey'e, Ediz Bey'e, Günay'a Bora'ya Selçuğa ve unuttuğum yoktur inşallah diyerek tüm fotoğraf çeken arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ederim .
Ha unutmadan birde 4 kişide telsiz vardı grubumuzda; gölün kenarına inerken, sağdaki yolmu yoksa soldaki yolmu diye sorduğum zaman telsizden, bana soldaki yol diyerek ağaçların arasından geçiren arkadaşa da özel teşekkür etmek istiyorum. çok eğlenceliydi ama çizikleri kaybetmek baya uzun sürdü
Sanırım Bu haftasonuda bir plan yapılacak, Hamdi Bey planını yapıyordu. Tekrar Herkesi önümüzdeki etkinlikte görmek dileği ile.
Herkese çok teşekkürler