ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,983
Ynt: ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

Dışarıdan biri olarak bence bu konuyu buraya taşımak bile anlamsız ve yanlış sonuç olarak her 2 grupda sevdigimiz arkadaşlar var a grubu b grubu olmuş ne fark ederki sonuç olarak aynı faliyetleri seviyor ve yapıyorsunuz her iki grup da ADANA'YI temsil ediyor

Etiketler

MUSTANG' Alıntı:

ozaman yazdıgım yazıya neden cevap yazıyorsun.işine bak agdabına dikkat et saygısızca bişey yazmıyorun saygını takın yazdıgım yazıya bakarsan geçmişteki günlerin hatırına uzatmayalım yazmışım çirkinleşme aynı masada yemek yedik aynı masada rakı içtik saygısızca bişey yazmadım uzatmayalım yazdım halen üstüme geliyorsun senden yada yazılan yazılardan korktugumdan değil!!!!uzamasın dedikçe uzatıyorsunuz.yeter tamam mı yeter.

Senin yazın üstüne sildim yerine nokta koydum son bisey soyliyecegim baskada bisey yazmayacağım . Hayırlı olsun yazmak yerine buradan gerilim çıkartan 2 arkadas buyrun gelin is yerime soda ismarlayayim hazimsizliginizi alır . Allah herkesin gönlüne göre versin yolunuz açık olsun .

oguzhan33' Alıntı:
Dışarıdan biri olarak bence bu konuyu buraya taşımak bile anlamsız ve yanlış sonuç olarak her 2 grupda sevdigimiz arkadaşlar var a grubu b grubu olmuş ne fark ederki sonuç olarak aynı faliyetleri seviyor ve yapıyorsunuz her iki grup da ADANA'YI temsil ediyor
[/quot(+1)

MUSTANG' Alıntı:
Senin yazın üstüne sildim yerine nokta koydum son bisey soyliyecegim baskada bisey yazmayacağım . Hayırlı olsun yazmak yerine buradan gerilim çıkartan 2 arkadas buyrun gelin is yerime soda ismarlayayim hazimsizliginizi alır . Allah herkesin gönlüne göre versin yolunuz açık olsun .

bende sildiğin yazıyı yeni gördüm arkdasım nazik teklifin için teşekkürler...we halen aynı şekilde yaklaşıyorsun bişe demiyorum sana ben iyi geceler arkadaslar. başarılar diliyorum gönülden diliyorum.inamak yada inanmamak sizin elinizde beni tanıdıgınız kadar içten oldugumu anlarsınız.. burdaki sitem benim değil grubun sitemidir nazikçe gruptaki insanlara söyleseydiniz daha hoş olurdu..internet sitelerinden değil sizlerden duysalar dı bu gereksiz yazılar yazılmazdı.sizlerden ricam artık uzatmayalım...

Selçuk bey, cok değil daha gecen hafta tlf.da konuşmadık mı? Abi diodun hatırlarsan, görüşelim akşamları diodun, şimdi ne oldu da böle saygısızlık haksızlık vs yaziosun? Biz büyüğümüze saygıyı küçüğümüze sevgiyi cok iyi biliyoruz, hic degilse çizgimiz hep aynı... Ama sen 2 gün önce abi dediğin insanlara şimdi böle konuşursan olmaz, tlf.da demiştin ya "abi sana bi hatam olduysa çekeceksin kenara kulağımı çekeceksin" die, bu laflarını hatirlatiorum sana sadece, baskada diyecek bise yok... Allah herkesin yolunu açık etsin...

oguzhan33' Alıntı:

bu uzun bir hikaye bir kılıç balıgının öyküsü gibi bişey biraz karışık...dışardan nasıl görüldüğünü tahmin edebiliyorum. bu aynı hani uzaktan bi hatun görürsünüz çok güzel görünür yaklaştıkça farklılaşır öyle bişey işte yaklaşımınız dogru ama farklı...

Arkadaslar lutfenrahatsizlik cikartip uzatmayalim bugun sitem ettiginiz bizler de bircogunuzdan fazla emek verdik Grup adina helali hos olsun sizlerde yolunuza devam edin faaliyetlerinizdede basarilar dileriz neticede Oguzhan abi cok dogru soyluyor Adana kazaniyor sonuc itibari ile ... Centilmenlik adina eksigimiz oldugunu dusunuyorsunuz ama emeklerimizi hice sayip ilk saygisizlikta "kapimiz size hep acik" deniyor biz yolumuzu ayirip klup kurunca hayirli olsun yerine bizden degiller duyurulari yapiliyor oturur detayli konusuruz ne zaman isterseniz ama bizler haticelere takilmak istemiyoruz netice de durum budur Adanaya hayirli olsun!

ozzy_tr' Alıntı:
Selçuk bey, cok değil daha gecen hafta tlf.da konuşmadık mı? Abi diodun hatırlarsan, görüşelim akşamları diodun, şimdi ne oldu da böle saygısızlık haksızlık vs yaziosun? Biz büyüğümüze saygıyı küçüğümüze sevgiyi cok iyi biliyoruz, hic degilse çizgimiz hep aynı... Ama sen 2 gün önce abi dediğin insanlara şimdi böle konuşursan olmaz, tlf.da demiştin ya "abi sana bi hatam olduysa çekeceksin kenara kulağımı çekeceksin" die, bu laflarını hatirlatiorum sana sadece, baskada diyecek bise yok... Allah herkesin yolunu açık etsin...

özgür bey yazdıgım yazıda saygısızca bişey yazmadım beyler havada uçuşunca bizde bey yazdık söylediklerimin arkasındayım ben sana abi dedim ve dediklerimin arkasındayım ya ben sana saygısızca bişey yazdım mı? yapılan etik değil bunu dile getirdim saygı çerçevesinde agdabımı bozdum mu gel konuşalım dedim yanlış bişeyler warsa çözelim dedim hatam warsa tut kulagımdan çek dedim utanmıyorum da dediklerimiden ama dogru değil yapılan özgür abi bi tartısma bizden gruptan ayrılıyoruz sonrasında biz adanaoffroad klübünü kurduk insanlar kırıldı bunu dile getirdik.özgür abi bi arkana yaslan sadece kafanda canlandır insanlar kırılmışmıdır?we zaten seninle konuşacagız özgür abi öyle kaçış yok tartıştık herşey bitti ben insanları kolay kolay silmem. sana daha öncede demiştim dostlar çok kolay bulunmuyor long ısland sözün war..

ZEUSSSS' Alıntı:
özgür bey yazdıgım yazıda saygısızca bişey yazmadım beyler havada uçuşunca bizde bey yazdık söylediklerimin arkasındayım ben sana abi dedim ve dediklerimin arkasındayım ya ben sana saygısızca bişey yazdım mı? yapılan etik değil bunu dile getirdim saygı çerçevesinde agdabımı bozdum mu gel konuşalım dedim yanlış bişeyler warsa çözelim dedim hatam warsa tut kulagımdan çek dedim utanmıyorum da dediklerimiden ama dogru değil yapılan özgür abi bi tartısma bizden gruptan ayrılıyoruz sonrasında biz adanaoffroad klübünü kurduk insanlar kırıldı bunu dile getirdik.özgür abi bi arkana yaslan sadece kafanda canlandır insanlar kırılmışmıdır?we zaten seninle konuşacagız özgür abi öyle kaçış yok tartıştık herşey bitti ben insanları kolay kolay silmem. sana daha öncede demiştim dostlar çok kolay bulunmuyor long ısland sözün war..

Bak Selçuk, grubunuzdan ayrıldık, herkesin yolu açık olsun dedik, büyükler abimiz, küçükler kardeşimiz dedik, şimdi resmilesip kulüp olunca mı böle oldu? Yani grubunuzdakiler biz ayrılınca kırılmadı üzülmedi de şimdi kulüp kurunca mı üzüldüler? Sen zaten surda yanlışsın, bi hayırlı olsun, adana'da Off-Road kulubü kuruldu diyeceğine yapamadığın yada artık buna ne dersen onun dışa vurumunu yansitiyorsun buraya...
Kim ne derse desin nerde karalamaya çalışırsa çalışsın ama kimse sunu unutmasın, biz Adana Off-Road Kulübü Adanoff olarak resmi kurumlar tarafından tanındık ve hakkını vererek OFF ROAD yapioruz...
Şimdi sen arkana yaslan hırsından ve hazımsızlığından bı siyril ve duşun bakalım ben ne yapıyorum diye?

Arkadaşlar Tartışmanın uzatılmaması adına ADANA OFFROAD KULÜBÜ adına bu sayfa başka mesaj yazılmayacaktır!

Herkesin Yolu Açık Olsun! ;)

ozzy_tr' Alıntı:
Bak Selçuk, grubunuzdan ayrıldık, herkesin yolu açık olsun dedik, büyükler abimiz, küçükler kardeşimiz dedik, şimdi resmilesip kulüp olunca mı böle oldu? Yani grubunuzdakiler biz ayrılınca kırılmadı üzülmedi de şimdi kulüp kurunca mı üzüldüler? Sen zaten surda yanlışsın, bi hayırlı olsun, adana'da Off-Road kulubü kuruldu diyeceğine yapamadığın yada artık buna ne dersen onun dışa vurumunu yansitiyorsun buraya...
Kim ne derse desin nerde karalamaya çalışırsa çalışsın ama kimse sunu unutmasın, biz Adana Off-Road Kulübü Adanoff olarak resmi kurumlar tarafından tanındık ve hakkını vererek OFF ROAD yapioruz...
Şimdi sen arkana yaslan hırsından ve hazımsızlığından bı siyril ve duşun bakalım ben ne yapıyorum diye?

ilk olarak şunu söyleyim özgür abi sizin gruptan ayrılmanıza üzülmediğimizi düşünüyorsunuz.peki ozaman grup başkanı mahmut ustayla konuşun bu yazılar henüz yazılmadan önce siz klübünüzü ilan etmeden önce ben mahmut ustayla ben ne konuştum lütfen açıp sorun neden hazmedemeyelim belki dikkatinizi çekmiştir.ben zaten son dönemlerde dalışa agırlık wermiştim. gezilere gelmiyordum grupta ki küskünlükleri kırgınlıkları gidermek için köşk gezisini düzenledik hep beraber olalım diye aramızda oluşmuş olan sogukluk giderilsin diye ondan sonrasında tartışmalar vs. uzadı we yazıma dikkat ettiysen özgür abi klup ve dernek yolunda başarılar diledim saygısızlık yapmadım agdabımı bozmadım. ama insanların gönlünü alarak girişseydiniz daha hoş olurdu diye dile getirdim.HAYIRLI UGURLU OLSUN.Adanamıza ve sizlere.

Ağalar siz ne yapmışsınız böyle ya?
Ayıptır.Kol kırılır yen içinde kalır derler.
Siz kolu kesip atıyorsunuz.
Yazık,kişisel hesaplaşmalar yüzünden böyle yapılmasına üzüldüm.

arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok birbirinizi kırmayın herkesin yolu açık olsun .kimsenin klup kuruldu diye hırsı kıskançlığı yoktur biz şu an böyle mutluyuz ileride ne olacak bilinmez.herkese kendi yolunda başarılar mutluluklar diliyorum.böyle yazışmalarda yakışmıyor sizlere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR