Adana'da Bir Landcruiser VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,383

Etiketler
Ynt: Adana'da Bir Landcruiser VX80

Bu aracı manyak güzel bişey, bu aracın ilan beş ay kadar önce kalktı siteden, öncesi var bir yı ilanı durdu, siteye girdiğimde satılmış mı diye bakıyordum, gerçekten fiyatı çok gibi ama param olsa o fiyata alırdım sanırım.

Benden önce davranmışsın Umut,bende serbest muhabbete koydum şimdi,akıllı fiyat isterse satabilir.

aracin gercek km yazan degil yazan km revize edildikden sonraki hali heralde onceki ilani hatırlıyan varsa km göstergesi çok yüksekti.

Bu araçla bir çok kez karşılaştım.Temiz gözüküyor.. ama dediğiniz gibi biraz tuzlu bir rakam..

Önceki ilani 52 idi. ve ilk neyse ilan kaktiginda da o şahsin diger ilanlarinda yat falan vardi. resimler büyük bir fabrikanin onunde cekilmişti. Bu ne demek vatandaşin durumu iyi keyfi satici fiyat duşmez ama araçtada uyduruk bir şey yoktur bakimlari tam yapilmiştir. araci ben ciddi olarak dusunmuştum. km yuksek olmasi ve onundeki vinç beni uzaklaştirdi.

30/35 milyara 99/2000 model VX100 alırım,kalan parayla LPG dahil gırtlağına kadar doldururum 10 numarada araç olur.Ama herkezin malı kendine kıymetli tabi,kimse piyasada şuan hangi araç kaçlira bakmadan yazıyorlar.

tugsan75' Alıntı:
30/35 milyara 99/2000 model VX100 alırım,kalan parayla LPG dahil gırtlağına kadar doldururum 10 numarada araç olur.Ama herkezin malı kendine kıymetli tabi,kimse piyasada şuan hangi araç kaçlira bakmadan yazıyorlar.

100% aynı fikirdeyim. Bazıları böylesi uçuk rakamlar koyarak kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Bu araçlara bakınanlar zaten extra ların ne olması gerektiğini de, kaça patlayacağını da bilen insanlar. Ama gel de anlat:(

umut bey ben aslında verilen emekten bahsediyorum,hem özelikle toyota için söylüyorum hem org yedek parcası hemde aksesuarları cok pahallı hemde yok, siz LR leride cok iyi biliyorsunuz.şimdi konusu gecen vx 80 de ön arka kilit standart olarak var,benimkinde yok arb kilit koymaya calışsan işçilik dahil 3.000 euro paran gider....
özelikle vx 80 için söylüyorum sizin bj60 da öyle difransiyelleriniz dana60 ölçülerinde, almaya kalksanız dünya para...
suraya bağlıcam konuyu herhangi bir cherookeyi,suzukiyi,LR yi bir standart bi vx80 özelliklerine getirmek için enaz 15 milyar para harcarsınız,mücahit beyin aracı için bu para en az 20 mlyar.sanırım onda org vinç org cift depo vs vs vs...var.
ben onun için az bile diyorum

ozaman şöyle yapalım, diyelim 97 cherookem var(vardı) yukarıdaki konusu gecen aracın hem görsel hemde teknik özelliklerini yakalamak istiyorum..buyrun hep beraber hesaplayalım...merak ediyorum sonucu

Abi aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. LR'de de Hilux'da da aynı şeyi yaşadım zaten ;D İşçiliği bırakın, malzemeleri üst üste koysanız bile masrafımı çıkaramadım bugüne kadar:smiley:))) Ama arayıp sıfır araç fiyatı bu manyakmısınız diyenlerle de sonuna kadar uğraştım. Manyakmısın kardeşim 17.000 e de Hilux var git onu al madem ucuz araba arıyorsun, madem şnorkel işine yaramayacak dedim:smiley:)) Denk gelir de paralı ve sizin, bizim kafada biri yapışırsa alır. Onun dışında aracın satılma ihtimali yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR