Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,445
Ynt: Adanoff- 24 Nisan 2011 Kızıldağ Gezi Görselleri

gerçekten çok keyifli güzel gezi olmuş fotolar çok güzel .

Etiketler

küçük ağa' Alıntı:
tabi senin arabaya gün doğdu çifte telli oynar sen Adana üç ayağı oynatıp Mahmut ustayı batırmışsın ;D ;D ;D

Vallahi sedat abi lastiklerimde gelse baya halay çekicem de piyasada bulamıyorum işte Mutlaka Bir Hafta Sonu Bekliyoruz Sizleri..

slm. ekşın yok ama doğa foto görseller güzel elinize sağlık devamını bekleriz.

kemalhanoray' Alıntı:
Vallahi sedat abi lastiklerimde gelse baya halay çekicem de piyasada bulamıyorum işte Mutlaka Bir Hafta Sonu Bekliyoruz Sizleri..
beklemesenizde geleceğim inşallah

valla ekşınlı fotoları sansürlemişler bunlar.duyduguma göre araçların 10 da 8 i batmış hemide defalarca mahmut abiyide sinirlendirmişler heleki oda batmış ama benim bildiğim mahmut usta bunun acısını çıkartır.deftere not almıştır yandınız valla

otecopel' Alıntı:
slm. ekşın yok ama doğa foto görseller güzel elinize sağlık devamını bekleriz.

ekşınlı fotolar geliyor fotomuz daha çok war ve videolarımız bizi takip etmeye devam edin çok yakında mehtap foto ve videolar

3. Resimde MAhmut USta Araba Devrilmesin Diye Tutuyor Sanırım

Mahmut Ustaaaa Beni Öyle Arkanda Sürüklemicektinn

Taktık Halatı Çıkarttı Çamurdan Hala Sürüklüyor Direksiyonu Sağ Sol Yapıyorum O Bile Fayda Etmedi Yaaa

kemalhan iyi düşündünmü fotoları yüklemeden önce

ZEUSSSS' Alıntı:
kemalhan iyi düşündünmü fotoları yüklemeden önce

Düşündüm Düşündüm Amaaa Mahmut Usta Beni Sürüklemeden Önce Düşünmeliydi

Breh breh breh mahmut usta olmasaydı walla hepiniz kalmıştınız ben hayatta girmezdim sizi kurtarma işine aynen traktorcunun yanında çay içmeye giderdim ;D

kerimakkis' Alıntı:
Breh breh breh mahmut usta olmasaydı walla hepiniz kalmıştınız ben hayatta girmezdim sizi kurtarma işine aynen traktorcunun yanında çay içmeye giderdim ;D

Orasını İnkar Etmiyorum Valla Kerim Abi Haklısın Mahmut Usta'ya da Söyledim ; Allah Başımızdan Eksik Etmesin Hem Bizi Daha Çooook Kurtarıcak Hemde Bize Öğreteceği Çok Şey Var...

aman allahım mahmut ustanın aracın pozisyonuna bakın .yıllardır böyle bi poz vermemişti nasıl adamı düşürdünüz tuzağa.ula sizden korkulur be .ama mahmut abide bunun acısını fazlasıyla çıkartır bence

kemalhanoray' Alıntı:
Orasını İnkar Etmiyorum Valla Kerim Abi Haklısın Mahmut Usta'ya da Söyledim ; Allah Başımızdan Eksik Etmesin Hem Bizi Daha Çooook Kurtarıcak Hemde Bize Öğreteceği Çok Şey Var...
bekleyin siz bakalım kurtaracakmı artık batanı bırakır artık ders olsun diye

kerimakkis' Alıntı:

kesinlikle kerim abi mahmut usta olmasaydı kalmıştık oralarda düz yolda bile batan adam olarak teşekkür ediyorum mahmut ustayakemalhan benide sürükliyerek kurtardı sen yeni organizasyonlarda batim deme benden söylemesi

Ama Bizim Yüzümüzden Düştü Mahmut usta Oraya Bülent Abiyi Kurtarmaya Gitti Ben Bunları Ders Olsun Diye Koydum Aslında Mahmut Usta Bile Bölyle Pozisyonlara Düşüyorsa Bizlerin Daha Temkinli Olması Lazım..