KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS
evet arkadaşlar nihayet bir turlu niyet edipde gerçekleştremedigimiz batık gemi mevki gezimiz bu hafta pazar gunu gerçekleştırecegiz adrenalini bol sulu çamurlu kumlu çöllü bi gezi olacak inş. herkese iyi eglenceler şimdiden.
Kemalhan hatrın için yazim bişeler pazar günü navaranın abisiyle geliyorum 98 nissan pikabımla bende senin gibi üniverstede iken almıştım bu aracımı bu etkinlikler başlayınca tekrar kullanmaya başladım ileriki haftalarda birazda yükseltmeyi düşünüyorum gerçi standart hali bile jimny den bi karış yüksek ama olsun ben yinede yükseltecem
gozukara' Alıntı:
Kemalhan hatrın için yazim bişeler pazar günü navaranın abisiyle geliyorum 98 nissan pikabımla bende senin gibi üniverstede iken almıştım bu aracımı bu etkinlikler başlayınca tekrar kullanmaya başladım ileriki haftalarda birazda yükseltmeyi düşünüyorum gerçi standart hali bile jimny den bi karış yüksek ama olsun ben yinede yükseltecem
Abi Biz Mahmut Usta ile Bugün Yükselttik Aracı Baya Güzel Oldu Hamdi Abi'nin Lastikleride Denedik Baya Yakıştı Hamdi Abiden Güzellik Bekliyoruz Şimdi Hayırlısıyla Satarsa Aracı En Kısa Zamanda Lastiklerle Bana Bi Söz Nişan Yaparız
Yükseltme Konusunda da Mahmut Usta'dan Başkasına Gitme Derim Şahsen..