ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,571

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Merhaba Değerli Gezenbilir Dostları,

Adanoff Adana Off-Road Grubu Olarak Kulüpleşme Yolundaki İlk Adımımızı Eski İnternet Sitemizin Tasarımını Ve Web Adresini Yenileyerek Atmak İstedik.
Eski Tasarımımıza Elveda Diyip Geliştirilmeye Müsait Kolay Anlaşılabilir Ve Biz Gezgin , Off-Road Tutkunu Arkadaşlarımızın Olmazsa Olmazı Olan Fotograf Çekimlerimizi Daha Kolay Ve Zorluk Çekmeden Paylaşabileceğimiz Bir Site Tasarladık..Veri tabanımızda Çok Yakında Gezilerimizden Tutun Teknik Bilgilere , Arazide Yaşanmış Acı - Tatlı Tecrübelerimize Kadar Sizlerinde Desteğiyle Kocamaaaaaaaaaaaaaan Bir Bilgi Topluluğu Oluşturmak Amacındayızz.Herkesin Çamuru Pisliği Sucuk Ekmeği Pirzolası Bol Olsun :smiley:

Yeni Web Adresimiz : www.adanaoffroad.com

Etiketler

Ynt: ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda

Hiç sormayın.
Benim araç işi yılan hikayesine döndü.
Benim gönlüm Jeep Grand Cherokee 2.7 CDR' deydi.
Ama Suzuki' ci arkadaşlar kanıma giriyor.
Bir kaç tane Suzuki XL-7 baktım.
Jeep ile Suzuki arasında kaldım.

Mahmut Bey sağolsun, ilgilendi Adana' daki Jeep için.
Şimdi burada bir iki Suzuki' ye bakacağım.
Olmazsa tekrar Jeep' e döneceğim.
Kafam çok karışık anlayacağınız :smiley:

Kemal hocam selamlar,

Siteniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Zamanla içeriği zenginleşecektir. Kulüpleşme yolunda da başarılar dilerim. ADANOFF doğru yolda emin adımlarla ilerliyor :smiley:

yol' Alıntı:
Kemal hocam selamlar,

Siteniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Zamanla içeriği zenginleşecektir. Kulüpleşme yolunda da başarılar dilerim. ADANOFF doğru yolda emin adımlarla ilerliyor :smiley:

Teşekkür Ederiz Sedat Bey..Böylesine Güzel Bir Ekip Kurulduysa Bunda Gezenbilir'in Çok Payı Var..Arkadaşlarım ve Kendim Adına Tekrardan Teşekkür Ederim Gezenbilir Ailesi Ve Size...

SEVAL' Alıntı:
Hiç sormayın.
Benim araç işi yılan hikayesine döndü.
Benim gönlüm Jeep Grand Cherokee 2.7 CDR' deydi.
Ama Suzuki' ci arkadaşlar kanıma giriyor.
Bir kaç tane Suzuki XL-7 baktım.
Jeep ile Suzuki arasında kaldım.

Mahmut Bey sağolsun, ilgilendi Adana' daki Jeep için.
Şimdi burada bir iki Suzuki' ye bakacağım.
Olmazsa tekrar Jeep' e döneceğim.
Kafam çok karışık anlayacağınız :smiley:

Yardım Edebileceğimiz Bir Konu OLursa Lütfen Çekinmeden Mesaj Atın..Bu Platform Yardımlaşma Konusunda Çok Başarılı Çünkü..Sizlere Ufacıkta Olsa Yardım Edebilirsek Ne Mutlu Bize..Saygı Ve Sevgiler..

kemalhanoray' Alıntı:
Yardım Edebileceğimiz Bir Konu OLursa Lütfen Çekinmeden Mesaj Atın..Bu Platform Yardımlaşma Konusunda Çok Başarılı Çünkü..Sizlere Ufacıkta Olsa Yardım Edebilirsek Ne Mutlu Bize..Saygı Ve Sevgiler..

Çok teşekkür ederim Kemal Bey.
Sağolun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR