Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,778
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Kışlık uyku tulumuna bile gerek kalmayacak gibi :D

Etiketler

Cenk Beyin pikap üstü karavanı var. Listeye değiştirdiğinizde onu da ilave edersiniz.

İyi haftalarrrrr
Hafta sonu dostlarla birlikteydik...gercekten cok hoş bir 24 saat gecirdim. O etkinlikle ilgili yazımı ve fotografları ilgili başlığa koyacağım.
Ancak hafta sonu Cenk ile iki hafta üst üste hemde aynı yere 2 etkinlik için konuştuk. İstanbuldan hesap ederseninz 2 haftada 600 km yol.
İki etkinliğede katılmak istiyorum hemde cok. Ama 300 km fazladan yok yapmakda cok canım istemiyor..... Birilerinide tercih etmek zorunda kalmak da istemiyorum ... :( ne olacak bilmiyorum. Sanırım bu haftaki toplantının 24-25 ine ertelenmesi için birazdan yağmur duasına cıkacağım...:smiley:)))

Ömer hocam,

Duaların etkisini göstermeye başladı galiba... :D

tahmin2.jpg

tahmin1.jpg

Nadir ederim ama gönülden ederim :smiley:))))

osak' Alıntı:
İyi haftalarrrrr
Hafta sonu dostlarla birlikteydik...gercekten cok hoş bir 24 saat gecirdim. O etkinlikle ilgili yazımı ve fotografları ilgili başlığa koyacağım.
Ancak hafta sonu Cenk ile iki hafta üst üste hemde aynı yere 2 etkinlik için konuştuk. İstanbuldan hesap ederseninz 2 haftada 600 km yol.
İki etkinliğede katılmak istiyorum hemde cok. Ama 300 km fazladan yok yapmakda cok canım istemiyor..... Birilerinide tercih etmek zorunda kalmak da istemiyorum ... :( ne olacak bilmiyorum. Sanırım bu haftaki toplantının 24-25 ine ertelenmesi için birazdan yağmur duasına cıkacağım...:smiley:)))

Ömer abi pozisyonundayım. İkisine bir gitmez zor. Ama ikisinede katılmak istiyorum. :(

Ömer abi pozisyonundayım. İkisine bir gitmez zor. Ama ikisinede katılmak istiyorum. :(
[/quote]
Arkın sende yağmur duasına katıl :smiley:)))

Salıdan sonra hava sıcaklığı 13 derece birden düşecek diyorlar.Dua eden arkadaşlar çok içten etmesin öbür haftaya sarkmasın..

Hop hop karismasin devreler. Ben haftasonu gunesli olsun diye dua ediyorum. Oteki haftaya kalirsa ben hic birine gidemeyecegim zira. Beni de dusunun.

Arkadaslar,
Haftasonu yogun yağmur olacağı kesin, keyif eziyete donüşmesin derim gidecegimiz alan göl kenarı zemin de oldukça zorlayacak bu durumda, bence onümüzdeki haftaya bakalım...
sevgiler

Bence son ana kadar bekleyelim. Bazen tersi çıkabiliyor.

Bence de beklemek lazim. Cok degisiyor hava tahminleri.

Daha dün gece baktım aynı siteden, haftasonu günlük güneşlik gösteriyordu. Son 4 günlük tahminler genelde kesin gibi oluyor. Son 4 güne bırakacağız mecburen. Ben de bu haftasonu için açık güneşli hava duasına çıkanlardanım. :D
Yağmur olursa da bir anlamı yok tabi. Mecbur ertelenecek. Şimdiden ertelemek demek, önümüzdeki haftayı da riske atmak demektir. 24-25'inde yağmayacağının garantisi yok..
Hayırlısı neyse o olsun..

Yağmurda gitmeyelim diye bişe demedim ben :smiley: sadece yağmuru bahane edip iki etkinliği birleştirelim diyorum :smiley:))))
Karda yağsa benim için farketmez yoksa :smiley:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Geri