Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

osak' Alıntı:
Yağmurda gitmeyelim diye bişe demedim ben :smiley: sadece yağmuru bahane edip iki etkinliği birleştirelim diyorum :smiley:))))
Karda yağsa benim için farketmez yoksa :smiley:))))
bencede
ikisinede katılmak istiyorum kar da yağsa farketmez

Etiketler

Bu buluşma için herkes randevularını ayarladı. şartlar ne olursa olsun katılalım derim.Kar,yağmur yağarsa; karavanların içinden camdan cama sohbet nostaljik olabilir. Cumbalı evler misali.

İyi de, çadırcılar da var aramızda.Bir de uzun süre içinde vakit geçirmenin mümkün olamayacağı benim gibi minik araçlar..
Eşler ve çocuklar da yağmurda yağışta gelmek istemeyecektir.

Kamyon var kamyon oturur içinde hep beraber, gelsin çaylar ,herkes yanına minder alsın yağmuru syrederiz

tahmin3.jpg

tahmins.jpg

Bugunde yagmur veriyordu. Umitsizlige kapilmayin. :D
Ayrica cumartesi gece yagmuru guzel olur. Yerlestikten sonra uyurken yagmasinda sakinca yok. Unutmayin kasim ayindayiz. Bir haftasonrasi Cemin de dedigi gibi daha beter olabilir.

Arkadaşlar açıkçası yağmurda yağışta gitmek konusunda(eşimi ve kızımı da götürmek istediğim için) çok tereddütlerim var ama bu ilk organizasyon olacak ve fos çıkmasını istemiyorum. Dediğim gibi bir sonraki hafta daha kötü olmayacağının da garantisi yok. Herkes boş vakitlerini, izinlerini randevularını bu haftaya göre ayarladı. Kimsenin hayal kırıklığına uğramasını, kırılmasını da istemiyorum. Yağmur yağış olursa yine de gidelim derseniz varım. Ama isterseniz yine çoğunluğa göre hareket edelim. Kaç kişi ne olursa olsun gidelim diyor? Kaç kişi yağış olursa erteleyelim diyor? Fikirler lütfen..

Sevgili Cem yagis var yagis var. Gecen hafta yagmurda pazar gunu Umraniye ormanindaydik. 1 saat yagdi gecti gitti. Hatta gunes bile acti. Eger sel goturecekse en cok isteyenlerden biri olmama ragmen gitmemek gerektigini dusunuyorum. Havanin siddetine gore karar vermek icinse su anda erken.

insel' Alıntı:
Sevgili Cem yagis var yagis var. Gecen hafta yagmurda pazar gunu Umraniye ormanindaydik. 1 saat yagdi gecti gitti. Hatta gunes bile acti. Eger sel goturecekse en cok isteyenlerden biri olmama ragmen gitmemek gerektigini dusunuyorum. Havanin siddetine gore karar vermek icinse su anda erken.
Noktası virgülüne kadar buna katılıyorum. Peki o zaman ne yapalım? Bekleyelim mi kesin kararı vermek için? Hiç istememe rağmen organizatörlük üstüme yapıştı kaldı. Herkesi aynı ölçüde memnun etmenin imkansızlığı takdiriniz..
Ben istiyorum ki herşeye birlikte karar verelim. Ama yine de sorumluluk hissediyorum.

insel' Alıntı:

Bu fikre bende katılıyorum,normal yağan yağmur sorun değil,yoğunluğa göre karar verelim,sonuç ta doğaya gidiyoruz dostlar,imkanı olmayanlar(karavan,yalıtımlı araç) eşlerini çocuklarını getirmesin gerekirse , ben gidelim diyorum.

züğürt gezençi' Alıntı:
Arkadaşlar yağmur yağacak diye fazla stres yapmayın derim.Ben poyrazlara gittiğimde yağmur nedeniyle çamura saplanmış bir otomobili karavanımla çekip
kurtarmıştım.O da bir maceraydı. :D

Sevgi ve saygılar doğasever dostlara .Takip ediyor ve içim ahhh diyor.Belki belki diyorum.Bazı arkadaşları ikna edebilsem .Katılmak için şartlarımı zorluyorum.Mutlaka çok güzel olacak.İyi organizasyonlar.İyi eğlenceler.

[attachment=1]

Hava bulutlu ama çok güzel,saatin derecesi değişsin diye bekledim gerçek sıcaklıktır.Poyrazların üstü parçalı bulutlu,akşamdan yeri ıslatacak kadar yağdı şimdi hiçbirşey yok.

çarşamba 23 C.jpg

Oralarda dere, yatağı filan var mı acaba? Sel tehlikesi yok ise bizim için problem yok. Göle uçmayalım da. Olimpos'un agaç evleri hep denize sürüklenmiş. Ben de açıkcası son ana kadar geri dönenin.........diyenlerdenim :smiley:

Yağmuru çok da kafaya takmayın arkadaşlar.
Bu sene 25 Ocakta gittiğimizde bazen yağmur yağıyor bazen de güneş açıyordu.
Kahvatıyı hazırladık.
[attachment=1]
10 dakika sonra ise şemsiyemizi açıp keyfimize devam ettik.
[attachment=2]

IMG_4707.jpg

IMG_4711.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri