Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,065

orsaalabanda

Zirve
Gittik........
Gördük.......
Doyasıya yaşadık.......
Dönmeyi hiç istemedik..........

Beklentilerimin çok üzerinde, umduğumun çok ötesinde bol paylaşımlı, güzel manzaralı, hoş sohbetli harika bir gezi oldu.
Gezimizi güzel araçlarıyla, renkli kişilikleriyle canlandıran sesimize kulak veren, davetimize icabet eden, yağmur çamur demeden çadırla aramıza katılan, başımız sıkıştığında yardıma koşan, eksiklerimizi tamamlayan, fikir veren, yol gösteren, ikramlarda bulunan, olağanüstü bir özveri ile evsahipliği yapan, sohbetini, yiyeceğini, içeceğini, yağmurda tentesinin altını, hepsinden önemlisi dostluğunu, arkadaşlığını paylaştığımız herkese çok çok teşekkürler..
Gezi ile ilgili yazılabilecek onca şey olmasına rağmen bu kez fazla yazmayacağım.
Sanırım fotoğraflar herşeyi anlatıyor.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
:smiley:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi (17-18 Ekim 2009)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

9.jpg

10.jpg

12.jpg

11.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

37.jpg

36.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27201.60
Resimlerini ve ismini bekliyorum.. çook sevimli görünüyor.

ne guzel olmus.
bu bırlıktelık ıcın gayret gosterene , onde gelen amacı tanımak-tanısmak olan degerlı katılımcılara, guzel goruntulerı bıze aktarma nezaketınde bulunan gezentılıgı ruhunda hıssedıp de boyle yasamayı sevenlere, ozenenlere, ısteyıp de gelemeyenlere cok tesekkurler .

not: odun atesının karsısında bır bos sandalye vadedılmıstı . goremedım. :smiley:

Çok çok çoook güzel bir etkinlik olacaktı, zaten belliydi. Karavancılığa bu kadar meraklı, kampçılığa bu kadar özlem duyan yeni nesil karavancılarla, tecrübelerini paylaşmaktan zevk duyan deneyimli bir kuşak bir araya gelirse başka ne olabilirdiki? Herkesin ortak çekincesi hava koşullarının olumsuzluğu iken hava da bu toplantının havasına girmiş olacak ki sıkıntısız bir kamp olmuş. Bu tür etkinliklerin ve en önemlisi birlikteliklerin devamı dileğiyle...
Not; Cem bey avatarınızda yazılı olan telefondan dün akşam sizi aradım, kampa hiç olmazsa telefonla katılabilmeyi arzulamıştım. Ama cevap alamadım, sağlık olsun, gönüller bir olsun...

orbay74' Alıntı:
not: odun atesının karsısında bır bos sandalye vadedılmıstı . goremedım. :smiley:

Mehmet abi sizi unutur muyuz hiç? İşte sandalyeniz orada duruyor. Sol tarafta :smiley: [attachment=1]

PIC_2378.jpg

cok karanlıkta kalmıs. ne yaparsın artık cok ıyı goremıyoruz.
unutulmamıs olmak da gercekten hos bır haz. memnun oldum . tesekkur ederım cem kardesım.
seneye kendı sandalyemızı kendımız getırmeyı dusunuyoruz. :smiley:
herkese saglıklar dılerım.

drares' Alıntı:
Not; Cem bey avatarınızda yazılı olan telefondan dün akşam sizi aradım, kampa hiç olmazsa telefonla katılabilmeyi arzulamıştım. Ama cevap alamadım, sağlık olsun, gönüller bir olsun...
Haşmet bey, abonesi olduğum gsm operatörü ve bulunduğumuz konum itibarı ile cep telefonum genelde kapsama alanı dışındaydı. Çok arkadaşımız oradayken ulaşamadı. Biz de umudu kesip telefonu araçta bırakmıştık. Kusura bakmayın. Uyarınız üzere şimdi baktım cevapsız çağrılara ve üzüldüm. İnceliğiniz için teşekkürler. Bir dahaki geziye fiilen katılımınızı da bekleriz.

orsaalabanda' Alıntı:
Haşmet bey, abonesi olduğum gsm operatörü ve bulunduğumuz konum itibarı ile cep telefonum genelde kapsama alanı dışındaydı. Çok arkadaşımız oradayken ulaşamadı. Biz de umudu kesip telefonu araçta bırakmıştık. Kusura bakmayın. Uyarınız üzere şimdi baktım cevapsız çağrılara ve üzüldüm. İnceliğiniz için teşekkürler. Bir dahaki geziye fiilen katılımınızı da bekleriz.
Cem bey mesafe uzak olmasa davete falan gerek yok buradaki ekibi toplayıp gelirim ama siz de kabul edersiniz ki Aydın'dan kalkıp gelmek için iki gece çok az bir zaman. Buradaki ekipten kastım şu an için ikisi karavansız beş ailelik bir karavan topluluğumuz var. Bu toplulukla ilgili bazı projeleri önümüzdeki yıl içinde hayata geçirmeyi düşünüyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR