Bisikletcanavari
Kamp I
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Deep" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Deep' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
tüm ürünlerde Gezenbilir üyelerine özel %40 indirim kampanyası başlamıştır. Teknik malzemede ve GoPro kameralarda %30 diğer tüm ürünlerde %40 olarak uygulanacak indirim kampanyası 31 Mart 2013 tarihine kadar sürecektir. <br />
www.adrenalin.com.tr
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bu müjdeli haber ile Adrenalin Kadıköy mağazasına telefon açtım. Gopro'larda sadece Hd ve Hd 2 modellerinin indirime dahil olduğunu öğrendim ve Hero 3 white modelini almak için heveslendiğimden yıkıldım :/ Açıklamayı düzeltirseniz sevinirim. http://www.adrenalinoutdoor.com sitesinde hero 3 white modelinin %30 indirimli hali amerika fiyatını yakalıyor. Ben de inadım inat bir şekilde bu kameranın amerika fiyatından bir kuruş fazla vermemeye yemin ettim. <br />
<br />
Asolo Spyre Gv bot ellerinde yok. The Northface goretex astarlı modelleri ellerinde yok, Deuter Bivak II elleride yok. Bir tek aradığım ürünlerden The northface rock II çadır ellerinde var.<br />
<br />
Kısaca aradığım ve ihtiyacım olan ürün ürünlerin büyük bölümünü edinemedim. Sitelerinde stokta gözüküyorlar fakat sanırım bu indirim sadece Kadıköy mağazasını stokları için geçerli.<br />
<br />
Ama en azından indirimden kargo vasıtası ile Türkiye'nin her yerine gönderim yaparak herkesin faydalanması mümkünmüş.<br />
<br />
İndirim benim pek işime yaramadı. İndirim çok iddialı fakat ufak ayrıntılar üzdü beni. Stok durumunu da mutlaka göz önünde bulundurmak gerek.</div>