Adrenalin mi? Ta kendisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezent-i Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,601

gezent-i

Kamp II
Yer
İzmir
Seyredin ve keyfini çıkarın muhteşem... Avuç içlerinizin terlediğini hissedeceksiniz..

http://www.evisor.tv/tv/gelaende/fuer-die-ganz-harten-wer-hier--5412.htm

Etiketler

Ynt: Adrenalin mi? Ta kendisi

Bence süper. Niye motora biniyoruz ki. Özellikle endro veya cross motora binenler için. :smiley: :smiley:

kuroscu' Alıntı:
tam benlik yolmuş .

Senin resimlerini gördüm de bu kullanandan pek farkın yok o sadece az biraz kuru yolda gidiyor sen çamur :smiley: Ha bir de yükseklik var ama bize göstermediğin yada foto çekmek için yanında birini götüremediğin böyle tecrübelerin vardır senin .....

Sevgilerimle Selim

yalaza' Alıntı:
Kullandığı makine K T M O makine ile heryere giderim ...
Paylaşım için teşekkür ederim..

Senin sepetli makinayı da gördüm çok beğendim. Ben dahil pek çok kişi de onla bir yerlere gitmeye imrenecektir emin ol :smiley:

Selim

karadeniz yolları tehlikeli deriz birde tehlikeyi şimdi görmüş olduk.akıllı işi değil burada motor kullanmak zaten akıllı adamın ne işi var desenize burada. :D

gezent-i' Alıntı:
Senin resimlerini gördüm de bu kullanandan pek farkın yok o sadece az biraz kuru yolda gidiyor sen çamur :smiley: Ha bir de yükseklik var ama bize göstermediğin yada foto çekmek için yanında birini götüremediğin böyle tecrübelerin vardır senin .....

Sevgilerimle Selim

bende yükseklik korkusu var .ben daha çok çamur motorcusuyum .fakat yolu beyendim ne yalan söyleyim heyecan yoksa tadıda çıkmaz tabi .
ben muratıda alacam yanıma buralarda artık teker yaparız muratla . aslında yaza dogru güzel bir çok geziye hep beraber imza atsak ne iyi olurdu

Bende yükseklik korkusu yok kullandığım aracın sınırlarını biliyorsam her yere girerim yada çıkarım fakat ne olursa olsun böle yerlerde yalnız olmamak lazım.

UFUKK abümüz önderliğinde kamplı, çadırlı, tawuklu, ızgaralı mangallı bie atraksiyon olabilir. Gayet te güzel olur.

öteki sayfada yazdım kardeşim,izmitten günü birlik gelinmez biz oraya gelicez,sen buraya geliceksin bu çadır kurmak ve kalmak olacak.günü birlik olmaz hele biraz günler uzasın gün dönümü oldu uzamaya başladı sabır sabır kardeşim söz veriyoruz bayram ile gelicez yuvacık barajına kalacağız.sende buraya çiftalana geleceksin kalacağız sadece günler biraz daha uzasın.

Anladım UFUK abi, haklısın İstanbuldaki etkinliklere Günübirlik gidip gelmek zor oluyor hele araziye çıktık, indik derken oldu gece, o yorgunlukla gece yol almak ta oldukça tehlikeli.

Ben buralardayım, acelem de yok, sizin gibi dostların arkadaşların varlığını bilmek yeter bana. Ufak tefek kamp malzemelerim var, mevsimi gelince çıkarız. Yuvacıkta bişe yok asıl İnönü yaylasına çıkarız

oraların erbabı sensin,buralarında biz,sen neresi dersen orası olur,yolu yarıladık bile,benim bu sıralar dalış eğitim merkezine gideceğim,1 ay kadar saroza gidip geleceğim bröve almak için ocakta başlıcam,ilkbahara kadar bu işi bitirmeliyim. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR