<div class="bbWrapper">Hüseyin Bey 400PS'i tanıtırken tuvaletinin küçüklüğünden yakınmıştı, ben de tavsiye için kendisini aradığımda aynı beyanda bulunmuştu. Karavanların kötü yanlarına da değinmekten çekinmiyorlar. <br />
<br />
Tayfun Bey'in videolarını ilgiyle izliyorum. Eksikleri var. Elbette bir youtuber kendisi, bu bir üst rütbe filan değil ki? <br />
<br />
Eksikleri neler? (Kendisi de burada iken hazır, bir iki öneri/eleştiri getirmiş olayım)<br />
<br />
- Muhtemelen geleceği ve çocuğunun bu videoları izleyeceğini düşünerek videolarda çocuğa fazla yer veriyor. Oysa merak ettiğimiz, çocuk değil. Mesela, çocuğun karavanda nasıl uyutulduğunu, nasıl zaman geçirdiğini, soğuk havalarda çocuğu nasıl koruduklarını anlatsa çocuğun göründüğü sahneler daha anlamlı olurdu. Ama bir anne babanın çocuğuyla şakalaştığı yerler (videoda kimi zaman şirin dursa da) çok uzuyor.<br />
<br />
- Kampinglerde karavanın bulunduğu yere elektrik çekerken kaç metre kablo gerekti? Kampinge giriş ve yerleşme ne kadar kolaydı/zordu? (Ben Saros Kamping'de, kampingin araç parkı düzenlemesini yapmaması ve girişi yeterince geniş tutmaması nedeniyle kampa girişte zorlanmıştım. Bir de acemilik zamanlarımızdı ve yol yorgunluğu vardı. İnceleme yapsam bunu söylerdim.<br />
<br />
- Kampinge geldikten sonra karavanı dekuple etti ve neler yaptı? buzdolabını nasıl kullanıyor, tuvalet tankını nasıl boşaltıyor, kimyasal wc yakın mı ve yeterli mi, koku var mı?<br />
<br />
- kamping tuvaletleri, duşları, diğer sosyal tesisleri ne durumda? En yakın market nerede? <br />
<br />
vb. <br />
<br />
Ezcümle, ben videolarını keyifle izliyorum. Bu yaz Alexandroupoli kampına giderken yanıma gopro aldım, tanıtım yapmak istemiştim. Ama kampingde tanıtım videosu çekmenin ayrı bir iş olduğunu ve kamp sukuneti içinde buna zaman ayırmanın biraz çaba gerektirdiğini fark ettim. Yapanlara saygı duyuyorum.</div>