ADSL Fiyatları Değişiyor!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,618

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
TTNET, yılbaşından itibaren geçerli olacak olan ADSL tarifesinde değişikliğe gitti. İşte yeni fiyatlar...

seoloper-limitsiz-adsl.png

Portföye eklenen yeni internet paketleri

Müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik yeni paketleri hayata geçiren TTNET; ADSL2+ portföyüne 16 Mbps’ye kadar 5GB kotalı ve 16 Mbps’ye kadar Limitsiz paketlerini; ADSL portföyüne ise NETLİMİTSİZ Plus paketini ekliyor. Ayrıca 100 Mbps’e kadar hızlı VDSL2 paketlerini de müşterilerine sunuyor.

Portföye yeni eklenen ADSL ve ADSL2+ bağlantı çeşitleri ve fiyatları:
• Aylık 33 TL’ye: 16 Mbps’ye kadar 5 GB kotalı (10,91 GB adil kullanım noktası) ADSL2+
• Aylık 59 TL’ye: 16 Mbps’ye kadar Limitsiz (50 GB adil kullanım noktası) ADSL2+
• Aylık 89 TL’ye: 8 Mbps’ye kadar NETLİMİTSİZ Plus (100 GB adil kullanım noktası) ADSL

Diğer taraftan, günümüzde değişen kullanım alışkanlıklarına paralel olarak düzenlenen internet paket portföyü kapsamında yüksek hıza sahip VDSL2 paketleri de çeşitlendiriliyor.

Portföye yeni eklenen VDSL2 bağlantı çeşitleri ve fiyatları:
• Aylık 43TL’ye: 32 Mbps’ye kadar 10 GB kotalı (15,91 GB adil kullanım noktası)
• Aylık 69TL’ye: 50 Mbps’ye kadar 15 GB kotalı (22,39 GB adil kullanım noktası)
• Aylık 99TL’ye: 100 Mbps’ye kadar 20 GB kotalı (30,56 adil kullanım noktası)
• Aylık 79TL’ye: 32 Mbps’ye kadar Limitsiz (50 GB adil kullanım noktası)
• Aylık 109TL’ye: 50 Mbps’ye kadar Limitsiz (100 GB adil kullanım noktası)
• Aylık 149TL’ye: 100 Mbps’ye kadar Limitsiz (100 GB adil kullanım noktası)

Mevcut İnternet Paketlerindeki Değişiklikler
Yeni paket düzenlemeleriyle birlikte, aynı zamanda yeni aboneliğe de açık olacak NET6 paketinin fiyatı 39 TL’den 32 TL’ye indirilirken, NET4, NET6 ve NETLİMİTSİZ paketlerinin adil kullanım hakkı 15 GB’den 25 GB’ye yükseltiliyor. Bu paketlerin adil kullanım noktasından sonraki hızları da 512 Kbps’den 1 Mbps’ye yükseltiliyor.

Mevcut şartlar altında müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunmayı amaçlayan TTNET’in, NETLİMİTSİZ paketi aylık 54,90 TL’den, 8LİMİTSİZ paketi ise aylık 109 TL’den abonelere sunuluyor.

Kotalı paket kullanan abonelerin kotayı aşmaları halinde, limitsiz paket kullanıcılarının bant genişliğini kullanma haklarını korumak amacıyla, aboneliğe açık olan NET4, NET6 ve hâlihazırda yeni aboneliğe kapalı olan 1 Mbps 4 GB, 2 Mbps 4 GB, 1 Mbps 6 GB, 2 Mbps 6 GB paketlerindeki kota aşımında uygulanan maksimum ücretler, paketlerin tümü için 79 TL’ye sabitleniyor.

TTNET internet paketlerindeki düzenleme ve değişikliğin söz konusu olduğu taahhütlü ve taahhütsüz tüm paket aboneliklerinin; taahhüt edilen paketlerin varsa indirimi sona erdikten sonraki standart fiyatları için de geçerli oluyor.

Yeni Aboneliğe Kapanan İnternet Paketleri
Yeni portföyde 1LİMİTSİZ, 2LİMİTSİZ ve 4LİMİTSİZ ADSL ile 16LİMİTSİZ ve 32LİMİTSİZ VDSL2 paketleri yeni abonelik taleplerine kapatılıyor.
Bu paketler, hâlihazırda abone olan müşteriler için aboneliğin devamına olanak tanıyor.

MEVCUT TTNET TARİFELERİ

Paket Adı - Bağlantı Hızı - Kampanyasız Tarife - Kampanyalı (İndirim süresi 6 ay)

Net 4 - 8 MB - 4GB Kotalı - 29 TL - 9,99 TL

Net 4 Plus - 8 MB(4GB Kotalı) - 31 TL - 9,99 TL

Net 6 - 8 MB(6GB Kotalı) - 39 TL - 14,99 TL

Net Limitsiz - 8 MB(Limitsiz) - 49 TL - 24,99 TL

1 Limitsiz - 1 MB(Limitsiz) - 45,31 TL - 34,99 TL

2 Limitsiz - 2 MB(Limitsiz) - 63,81 TL - 44,99 TL

4 Limitsiz - 4 MB(Limitsiz) - 82,32 TL - 54,99 TL

8 Limitsiz - 8 MB(Limitsiz) - 99 TL - 64,99 TL

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/16640484.asp

Etiketler
Ynt: ADSL Fiyatları Değişiyor!

Net Limitsiz - 8 MB(Limitsiz) - 49 TL kullanıyordum tel mesaj geldi 55 tl oldu diye aklım cıktı birde 30,56 adil kullanım noktası ne anlama geliyor

Arkadaşlar birileri bunun açıklamasını biliyorsa yazsın bende sıkıntıdayım 3 iş 3 güvenlik kamerası 4 te ev aboneliğim var sınırsız üçer beşer dakika aralıkla Yunus kardeşim gibi mesajlar aldım ttneti aradım numaraları operatör açılmadı ttnetin sitesine girdim rakamaları gördüm bişey anlamadım bana pahalanıyor gibi geldi. Ama ilginçtir ttnetten ülker hanım diye biri 10 gün önce bana sınırsız kullanımlarınızdan bir çoğu hala 1 gbps hızda çok eski abonesiniz çok yavaş kullanıyor olmalısınız size eski müşteri olmanız dolayısıyla 23 TL. lik özel bir paketle 8 gbps geçiş yapmak istiyoruz diye bilgi verdi onay aldı bu bir sözleşme değilmidir. ses kaydı olan bir konuşma sonuçta 23 TL denilip bunu değiştirmeleri tek taraflı mümkünmü?

warmaster' Alıntı:
Arkadaşlar birileri bunun açıklamasını biliyorsa yazsın bende sıkıntıdayım 3 iş 3 güvenlik kamerası 4 te ev aboneliğim var sınırsız üçer beşer dakika aralıkla Yunus kardeşim gibi mesajlar aldım ttneti aradım numaraları operatör açılmadı ttnetin sitesine girdim rakamaları gördüm bişey anlamadım bana pahalanıyor gibi geldi. Ama ilginçtir ttnetten ülker hanım diye biri 10 gün önce bana sınırsız kullanımlarınızdan bir çoğu hala 1 gbps hızda çok eski abonesiniz çok yavaş kullanıyor olmalısınız size eski müşteri olmanız dolayısıyla 23 TL. lik özel bir paketle 8 gbps geçiş yapmak istiyoruz diye bilgi verdi onay aldı bu bir sözleşme değilmidir. ses kaydı olan bir konuşma sonuçta 23 TL denilip bunu değiştirmeleri tek taraflı mümkünmü?

Erkut Hocam dediğiniz gibi aradım ama bir türlü bağlanamadım 30 dk tel bekledim sizi müşteri hzmtine aktarcaz diye sonuç sıfır görüsemedim bile eğer onay aldıysa sözleşmedir 2 yıllık bir sözleşmeye imza atmıs oldunuz banada aynısı oldu eski kullanıcı ayağına 50 tl neti 6 ay 30 tl kullandım sonra yeni zamla birlikte 55 tl oldu 2 yıl bitince hemde şu süperonline fiber alt yapıyı tamamlasın hemen gececem süperonlıne ttnete göre çok avantajlı neden nerseniz 10mgbt sınırsız neti 49 tl ttnette 8 mgbt 55 tl veriyorum ben ama sadece 4 mgbt kullanıyorum hiç 8 mgbt kullanamadım çok ttneti aradım geldiler ölçüm yaptılar ama boş bende kabullendim ama en iyisi süperonline geçmenizi tavsiye ederim...

Yunus beyciğim Amasya tarafındaki bir hattı yeniliyorlarmış çok iddialı bir projeymiş vs vs diye zaten bizim net çok zayıf ben vdsl geçeyim
diyordum tamda en azından ev ve güvenlik kameraları için bu iş iyice sarpa sardı ilk mesai de bilgi almak lazım. Sitede 1 ocaktan başlanan
faturalandırma 25 ocakta hesap kesimi olacakmış diye belirtilmiş ilk fatırayı mecbur yedik artık hangi paketten yapacaklarsa gibi görünüyor.

TTNET'den ağzı yanalar, superonline'a geçmeden önce iyi araştırsın derim. Sıkıntı çeken çok fazla kişi var.

Arkadaşlar tt net dışındaki servis sağlayıcıların hepsi balon düşünün sizin bir otobüs firmanız, otobüsleriniz var ve bilet satıyorsunuz adınız
TTnet. Süperonline vs vs firmalar geliyor diyor ki bende senin bayin olayım bende bilet satayım. Eee otobüs aynı otobüs Türkiye ye giren tek
hat var değil mi ? hatta Yunanistan dan gelen ve Çanakkale boğazın geçen öyle olmalı ki yıllardır buralarda kopma vs sorunları dinledik yıllarca.
Peki şimdi nasıl oluyor da aynı otobüsün koltukları birbirinden daha hızlı gidebiliyor? bu basit aldatmaca bence. Tamamen kendi fikrimdir çıkar
biri bilirkişidir, söyler inanırım bundan gerisi boş. (kendi deneyimim de yaklaşık 10 yıldır online oyun oynamamdan ve bağlantı problemlerinde
oyun camiasından olan değişik servis sağlayıcı kullanan arkadaşların hallerini görüp oluşmuş birikimdir.) Ha şu olay var çeşitli sağlayıcılar evlere
kadar gelen hatları fiber optik yapıyorlarmış ... ellerine sağlık ama eşeğe fiberoptik kablo vursan .. eşek yine aynı eşek. Ciddi yatırım lazım. Kaldı
ki, Türkiye miz de alt yapımı var?

Hocam bunun en basit aciklamasi sudur. TTnet size 50 tl den koltuk satar bunun 5tl si zorunlu giderdir 45 tl si kar. Ayni TTnet superonline bu biletleri topluca 3 otobusluk indirimli 15TL ye satar. Super online da az kar ediyim ama cok bilet satiyim mantigi ile size ayni servisi 30tl ye satar. Sonucta siz ayni hizmeti ucuza alisiniz.

Hiz konusunsa hatlarin hizi bellidir. Yani al yapisi yapilmissa hatlar diyelim 24 mb a kadar cikabilir. Burda yine yukardaki prensiz devreye girer TTnet 8 mb der ve 50 tl ye satar, super online az kar eder 24mb 30 tl ye verir. Tabii bunlar sadece ornekler.

Yasanmisina gelirsek; Ben doktora calismalarim icin Ingiltere'de yasiyorum. Burada servis saglayicisi cok fazla ama eger evinizde aktif telefon hatti yoksa ilk basta BT (British Telecom) dan ev hatti aliriniz. Acma ucreti 122 poundur. Eger kablolu internet bolgesinde degilseniz telefon almaya mecbursunuz. Telefonlar aksamlari ve hafta sonlari bedava boyle olunca altik bir telefon odedik parayi ve tabii bu para haric aylik 15 pound daha. Internet olarak BT pahali geldi ve O2 marka internet aldim 15 pound aylik, 20mb sinirsiz. Her ikisi ilede 1 yillik sozlesme yaptim. 1 yil sonunda BT ile sozlesmem bitince beni baglayan birsey kalmadi ve daha ucuz bir telefon operatorune geciyim dedim. Bir suru operator ve secenek var. Bende risk aldim ve en ucuz firmaya gectim. Dedim gerekirse yava internet kullaniriz. Derken baglanti asamalari ,24 mb diyor kagitta ama ben inanirmiyim. Ve internet baglandi, telefon baglandi ve test ettim. Evet gercekten 24 mb. Ve fiyat ise eskiden odedigimin nerdeyse yarisi 18 pound telefon+internet.

Sonra gun geldi tasinmam gerekti. Yeni evimdede aktif hat yok. Simdi kontrati iptal ettirip, tekrar BT almak zorunda kalacaz derken birde baktim benim yeni internet firmasi Talktalk evlere telefon acma hizmetide sunmaya baslamis. Hemen aradim tasincagimi bildirdim. Bana verdikleri gun ve saate bir muhendis geldi baktim BT nin muhendisi. Adam 1,5 saat ugrasti yeni hat cekti. Talktalk benden bu islem icin sadece 29 pound aldi. Ayni hizmet icin onceden BT ye 122 pound odemistim. Gelen muhendis kimin BT nin yani bT bu hizmeti Talktalk a satmis. Ama Talktalk bana bu hizmeti 29 pounda satmis yani normalde bu hizmetin BT ye maliyetini siz hesap edin.

Sanirim cok konusup kafa karistirdim. Isin ozeti orda TTnet neyse burda BT ayni. Yani gereginden fazla pahali. Ama Turkiye'de henuz diger firmalar gucsuz oldugu icin TTnet ipleri istedigi gibi oynatiyor.

Tarife değişmiş. Değişmeyen tek şey ikide birde kesilen hat. Megabitler kağıt üzerinde artıyor ben bağlantının hızlandığını görmedim aksine daha kötü oluyor her geçen gün.

Kesinlikle öle hatlar cok kesilmeye basladi iyicene. İnş bunlarada bir duzenleme gelir. Tarife bilgileri içinde tşkler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler