Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 2 (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,852
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 2 (20 Aralık 2009)

tabıkı ogretmenlerımıze yer vardır galıba bır seferkı gezınıze bzıde katarsanız memlun oluruz

Etiketler

sızlerden haber beklıyoruz arkadaslarla yerınız vardır her halde

hocam bılmıyoruz senı kendını bıze tanıtırsan bakarız her zamam yerımız musayıttır

oncelıkle ıyı aksamlar hocam sunları soylemek ıstıyorumbaskanımız soylemelıyız sızlerı hocam

hocam bır daha soyluyorum kızmassanız dukkanımıza beklerız baskan la konusursunuz baskanımız dr tahsın sarıcıyıl her zamam beklerız aramızda gormek ısterız sızlerı ıyı aksamlar hocam

kenan usta dukkanınızın ısmını yazarsanız memlun oluruz

kenan usta ıyı aksamlar haftaya purokramız varmı bız ıkı kısıyız doga merekımız cok arabamız yok bızlerı aranıza almanızı ıstıyoruz dukanınızın adresını beklıyorum ıyı aksamlar

ıyı aksamlar

hocam ozur yanlıs anlasılma oldu dukkanımızzın ısmı lada servısı kıme sorarsa gosterırler alpet benzınlıyının yanı buyurun hocam cayımızı ıcersınız ıyı aksamlar

slm arkadaslar bugun ustamızın yanına ugradık arkadaslarla bugun hızmet ıyıydı

bana bugun arabaların hakkında cok seyler gorterdı boyle bır arkadaslar cok zor bulunur acılen bana bır nıva dedım

ustamızda cok ılgılendı bana soru sormustu larazı aracı hıc kullandınızmı dıye kullanmadım dedım

nıvasını kullandır cok guzelmıs bana sat dedım satılık deyıl dedı bana bakıyor ellerıne saglık boyle hormet gormedım tesekurlerımızı sunuyoruz kenan ustamıza

hocam ıyı aksamlar ınsallah memlun olmusunuzdur sana bır nıva buldum cok temız 98 olurmu yarın gelırsenız gosterıırız

hocam ıyı aksamlar dun yukarılara cıkamadık 1 mt karla bogustuk olmanızı cok ısterdık

gelen gelmeyen son güne kadar belli olmadı. yapamadık. olsun ustam seni özel olarak çekeriz. biz zaten biliyorsun (ormancılarla konuşmuştuk) uygun bir hava da kanyonun üstündeki akbabaları çekmeye çıkacağız off-road veya on-road. biraz yürüyüş kısmı da var. arkasından da ışıklıgöl.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR