Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)
Evet bu yapılacak olan faaliyette bayağı bir fotoğrafçı olacak gibi görünüyor.
Fakat yaza kadar sürmez

)
Yani işte bunun gibi olur bir ayı biraz geçer.
Burası da yeni faaliyet olunca artık tamamına erer.
Her fotoğrafçı arkadaş ta zaten her fotoğrafla tek tek uğraşmaz. Bunu emek vermeye vakti ve isteği olan bazılarımız yapacaktır sadece.
Çünkü fotoğraf işlemek çok zaman alan bir şeydir bilirsiniz. Her fotoğrafla ayrı uğraşmak gerekiyor.
Gezilerde genellikle bir fotoğrafçı için 3-5 mükemmel fotoğraf yeterlidir. Aradığını bulduğu fotoğraflardır onlar ve onlarla uğraşır daha ziyade.
Fakat örneğin ben çektiğim fotoğrafların yüzde ellisinden fazlasıyla uğraşıyorum aşağı yukarı.
O yüzden hepsini bir çırpıda koyamıyorum.
Bizi de motive eden fotoğraflarımızı takip eden bir sürü arkadaşımız olmasıdır.
Yoksa kim uğraşır. Daha azıyla uğraşır şöyle adam olacak izlenimi verenlerle uğraşır onları elinin altındaki kişisel portfolyona koyarsın belki ileride sergilemek düşüncesiyle arada açıp bakmak düşüncesiyle en azından o kadar.
Fakat evet yeni bir faaliyetle uğraşmaya başlamadığımız sürece şu durum ve fotoğrafa yaklaşım tarzımızla birbuçuk ay gibi sürecektir tahmin ediyorum.
Daha erken bitirebilmek için zaten bu yaklaşımla hergün birkaç saat uğraşmak gerekecektir ki bu neredeyse imkansız.
Ancak çektiğin gibi koyarsan olur o.
O da herkesin içine sinmez. Ya da fotoğraftan beklentisiyle bağdaşmaz.
Tabi her koyduğumuz fotoğraf iyi anlamı çıkmamalı bundan. Ben beğerinim başkası beğenmez. Ayrıca paylaşım adına iyilerin yanında bize göre de kötü ve yetersiz olanları da koyuyoruz arada zaten.
Hepsini koyun mümkün mertebe diyor arkadaşlar zira.
Evet durum bu...