Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,672

Etiketler

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 3 (17 Ocak 2010)

merhaba arkadaşlar,
sandıklı grubu izlenme, katılım ve ilgiye bakılınca büyük işlere imza atabileceğini br kez daha gösterdi. etkinliklerimize ısparta, antalya ve afyon dan katılmak isteyen arkadaşlarda var. bu durumda AKDAĞ BAHAR AÇILIŞI OFF-ROAD SHOW adı altında büyük bir organizasyon düzenlememiz tanıtım, gezi, off-road, fotograf ve bizler için çok güzel bir etkinlik olur. yerel yönetimlerden destek alarak hatta yerel basınıda çağırarak bunu elbirliği ile yapalım. nisanın birinci veya ikinci haftası için şimdiden organizasyona başlayalım. gezenbilir üyelerinin de katılımını bekleriz bu açık bir davettir.
biz fotoğrafçılar olarak çekim için bazı parkurlar belirleyeceğiz. gerisi gene klübümüze ve rehberlerimize kalacak. katılmak isteyenler katılabilecek olanlar ve değişik fikirleri burada paylaşmaya başlayalım şimdiden selamlarımla..

Mükemmel düşünmüşsünüz biz afyonkarahisar merkez olarak üç aracla katılıma hazırız gurubumuzun adıda (6.BÖLÜK) biz birkere geldik akdaga hayran kaldık sizin rehberliginizle daha güzel olacaktır...

Ben bu geziye yeni ve süper makinamla katılacağım inşaallah olursa.
Ve de en üst düzey lenslerle.
O zamana kadar ekipmanı kısmen tamamlayacağız inşaallah.
Süper kaliteli L serisi geniş açı lensim ve Manfrotto marka pro tripodum ve üzerinde yine Manfrotto joystik kafa (486RC2 Ball Head) hazır şimdiden:smiley:)
Ve bu hafta sonu İstanbul'a gideceğiz Full Frame yeni makinamı almak üzere bir aksilik olmaz ise.
Bahsetmesi bile keyifli valla ne yalan söyleyeyim. Fotoğraf tutkunları anlayacaktır.

Buraya koyduğum fotoğrafları çektiğim makinayı beğemmedim sattım. Onun üzerine bir tane daha makina aldım onu da beğenmedim satıyorum.
Ve baktık olmuyor artık en üst düzey makinanın en iyisine terfi etmeye karar verdim.

Yani kısaca biz bu geziye büyük oranda hazır oluruz.
İyi bir tecrübe olacaktır sanıyorum.
Havalar da düzelmeye başlıyor.
Fakat bu arada bir de bu çekimlerden oluşan bir sergi yapalım diyorum.
Nete girmeyenlerin de haberi olsun.

Değiniriz yine ara ara.
Şimdi kalan fotoğraflara devammmm...

Bir fotoğrafçı abimiz bu Akdağ'a gelmiş ve Kocayayla'daki Yılkı atlarını çekmiş.

Tam hatırlamıyorum şimdi de galiba Boğaziçi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesinin bir şekilde işbirliği falan da sözkonusu idi herhalde.
Kemer de sergi açılmış bu Yılkı atları çekimlerinden.
Yani böyle bir miras ve değer bu Akdağ.
Müthiş bir yer.
Sürekli gidince, elimizin altında kolaylıkla ulaşabildiğimiz bir yer olunca önemini farketmiyor olabiliriz.
Ama gerçekten her açıdan zengin bir bölge.

Hah linkni buldum.
Bir fotoğraf sitesinde davetiyesi verilmiş aşağıdaki linkte.

http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=368055

Sal senin makinanın aynını kullanıyor bak.

merhaba arkadaşlar,
sandıklı grubu izlenme, katılım ve ilgiye bakılınca büyük işlere imza atabileceğini br kez daha gösterdi. etkinliklerimize ısparta, antalya ve afyon dan katılmak isteyen arkadaşlarda var. bu durumda AKDAĞ BAHAR AÇILIŞI OFF-ROAD SHOW adı altında büyük bir organizasyon düzenlememiz tanıtım, gezi, off-road, fotograf ve bizler için çok güzel bir etkinlik olur. yerel yönetimlerden destek alarak hatta yerel basınıda çağırarak bunu elbirliği ile yapalım. nisanın ikinci haftası için şimdiden organizasyona başlayalım. gezenbilir üyelerinin de katılımını bekleriz bu açık bir davettir.
biz fotoğrafçılar olarak çekim için bazı parkurlar belirleyeceğiz. gerisi gene klübümüze ve rehberlerimize kalacak. katılmak isteyenler katılabilecek olanlar ve değişik fikirleri burada paylaşmaya başlayalım şimdiden selamlarımla..

yazmıştım afyondan 6. bölük 3 araçla katılacaklarını bildirmişler teşekkürler. başka katılımlarda beklemekteyiz.

tahsin hocam bir daha ki tura beni de ekleyebilrisin aranızda hic yoktan bi fırıncı bulunsun doktor var tamirci var :smiley: haberim olursa bende gelirim has trabzon ekmek ( hakan)

merhaba arkadaşlar,
bu sitede sandıklı grubuna verdiğimiz önem neticesinde büyük bir ilgiye mazhar olduk. buraya koyduğumuz etkinlik fotoğrafları bizleri tanıyan bilenler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. bunun sonucunda akdağa karşı büyük bir merak ve beğeni oluştu.
11 nisan pazar günü AKDAĞ BAHAR AÇILIŞI adı altında yapacağımız organizasyonda bu arkadaşların yoğun isteği üzerine oluştu. buradan fotoğrafları takip eden sandıklı fotoğraf topluluğu 110 üyeye ulaştı. bütün üye arkadaşlarımızı. etkinlik fotoğraflarını takip eden gezenbilir üyesi arkadaşları davet ediyoruz ve akdağı keşfetmemize vesile olan canımız, ciğerimiz sandıklı off-road grubumuzun da bu etkinliğe bizler kadar sahiplenmesini bekliyoruz. çevreden burayı merak eden pek çok arkadaşımızıda aramızda görmek istiyoruz. o gün için büyük bir hazırlık planlıyoruz. dev karavanalarda yemek bile yapacağız. bir çeşit şölen, büyük bir piknik havasında olacak gezimiz bunun yanı sıra fotoğraflar ve videolarla unutulmaz anlar kaydedeceğiz. bütün fotoğrafsever, doğasever ve doğanın korunması için mücadele veren arkadaşları davet ediyoruz.
çekeceğimiz fotoğraf ve videolarla AKDAĞ'ın tanıtımına yarar sağlayacağını düşündüğümüz organizasyonumuza katılmak isteyen arkadaşlar özelden bana ve jeyon'a mesaj atarak oluşturacağımız listeye lütfen şimdiden adlarını yazdırsınlar. selamlarımla..

sal' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
bu sitede sandıklı grubuna verdiğimiz önem neticesinde büyük bir ilgiye mazhar olduk. buraya koyduğumuz etkinlik fotoğrafları bizleri tanıyan bilenler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. bunun sonucunda akdağa karşı büyük bir merak ve beğeni oluştu.
11 nisan pazar günü AKDAĞ BAHAR AÇILIŞI adı altında yapacağımız organizasyonda bu arkadaşların yoğun isteği üzerine oluştu. buradan fotoğrafları takip eden sandıklı fotoğraf topluluğu 110 üyeye ulaştı. bütün üye arkadaşlarımızı. etkinlik fotoğraflarını takip eden gezenbilir üyesi arkadaşları davet ediyoruz ve akdağı keşfetmemize vesile olan canımız, ciğerimiz sandıklı off-road grubumuzun da bu etkinliğe bizler kadar sahiplenmesini bekliyoruz. çevreden burayı merak eden pek çok arkadaşımızıda aramızda görmek istiyoruz. o gün için büyük bir hazırlık planlıyoruz. dev karavanalarda yemek bile yapacağız. bir çeşit şölen, büyük bir piknik havasında olacak gezimiz bunun yanı sıra fotoğraflar ve videolarla unutulmaz anlar kaydedeceğiz. bütün fotoğrafsever, doğasever ve doğanın korunması için mücadele veren arkadaşları davet ediyoruz.
çekeceğimiz fotoğraf ve videolarla AKDAĞ'ın tanıtımına yarar sağlayacağını düşündüğümüz organizasyonumuza katılmak isteyen arkadaşlar özelden bana ve jeyon'a mesaj atarak oluşturacağımız listeye lütfen şimdiden adlarını yazdırsınlar. selamlarımla..

bu daveti etkinlikler bölümünde yeni bir konu açarak yaparsanız daha iyi olur ve daha çok kişiye ulaşacagı kanaatindeyim..şimdiden kolay gelsin....

Evet orada da yaz bunu Sal iyi olur.

Yalnız bir sorun oluşacak gibi.
Çok fazla istekli görünüyor.
Konuştuk burada biraz da yayılmış hızla.
Tabi bu güne kadar sanıyorum 25 kadar falan gezi organize etmiş olmamızdan da oluyor bu.
Bahar gelirken insanlar gelmeye başlıyor zaten nereye gidiyoruz havalar düzeliyor başlamıyor muyuz diye.
Şu an için çok fazla gelmek isteyen var ilk gözlemim.
Ya bir kotamız olacak ya da çok fazla olursa organizasyonun altından kalkmak zor olur.
Yani olur bir şekilde de işte oluyorsa güzel olsun diye konuşuyorum.
Gerçi bir şekilde ayarlarız artık ya belli bir kota olur. Bakarız.
Yani en azından benim olduğum yerden gelecekler konusunda...

Akdağ'da Akdağ tabi. Muhakkak görülmesi gereken bir yer bence.
Yakınımızda böyle bir yer olması çok güzel.
Sürekli mekanımız olacak belli.
Tracking de organize edeceğiz orada.
Arkadaşlar ısrarlı.
Tabi havaların iyice düzelmesi lazım.
Hatta bu 11 Nisan bile erken olabilir.
Şimdi devasa organizasyonu hazırlarsın hava kötü olur soğuk olur yüksek oralar zaten.
Onun için onu bir daha düşünmek lazım diyorum.
Ya da son anda bakacağız havanın durumuna iyiyse gideriz olmazsa sonraki haftaya olmazsa sonraki haftaya atarız.
Başka bir yolu yok bunun aklıma gelen.
11 Nisan erken geliyor bana biraz.
Soğuk olabilir.
Gerçi karda da yaptık bu işleri zamanında çok ama işte iyi hava yine de ayrı yani.

Ben şimdilik buradan kalan fotoğraflara devam ediyorum.
Elimizde kalmasın.
Klasörler tamamlansın eksik olmasın.
Koyup tamamlayacağım hepsini.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri