Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,699

barbecue

Araçsız - Ankara
Yer
Ankara
Arkadaslar,
Afyon'da uygun bir WJ buldum, ancak Afyon benim için cok bilinmez bir nokta.
Satıcı sıfır kusur der ama genede mekanik olarak gosterebileceğim, sizin tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı?
Bu konuda bana destek verebilirseniz memnun olurum.

Saygılarımla,
Burak Dirican

0 533 520 2790

Etiketler
Ynt: Afyon'da Jeep İçin Yardım Almak İstiyorum

Afyon da ZJ sahibi arkadaşlarım her türlü bakım ve arıza için Akgün&Aydın a getiriyorlar araçlarını. Bu yüzden Afyon da Jeep servisi olduğunu düşünmüyorum.

Bende Jeep Servisi olmadığını tahmin ediyorum, ama bu makinalardan anlayan en azından benden daha iyi yorum yapabilen usta veya teknisyen var ise, ona ulaşmak hedefindeyim.

Teşekkürler,

Selamlar,
Burak

Burak bey sizi msn e ekledim bilginize ozelden msg attim buda bilginize :smiley:

Arkadaşlar,
Gerekli olan bilgi alınmıştır. Yardımlarınız için teşekkürler.

Saygılar,

Burak

Afyonda Anlayan Usta var mı bilemiyorum ne yazık ki .Ama en azından sizden daha iyi yorum yapabilecek ustanın görüşüyle araç almayın derim . Sizde İşin içindesiniz aslında biliyorsunuz , Özellikle WJ dikkat isteyen bir araç . İyi anlayan biryere gösterilse güzel olur , olmazsa usta bile götürülebilir ,Sabah erken çıkılsa öğlene dönülebilir ...

Barış Hocam,
Bilgisayarı yanıma alıyordum, onu organize ettim, arıza kodları yanımda, elektronik olarak problemim olmayacak gibi.
Kaporta konusunda eşim değme expere parmak ısırtacak bilgi ve tecrübeye sahip, meslek icabı:smiley:
tek sıkıntım yürüyen aksam konusunda...
Ancak, araç hakkında gelen geri bildirimler beni tereddütte bıraktı, o yüzden şu an için kararsızım.

Selamlar,
Burak

Anladım hocam evet bir mekainik sorunun var bu durumda :smiley:

Ama yinede işin ehli biri görmeden bu araçları almak risk . Dediğim gibi olmazsa , yanına bir mekaniker al giderken servisten ...
Aceleye de gerek yok , biryerden çıkar karşına nasılsa , beklemediğin bir anda ;)

Kolay gelsin ...

Hocam kesinlikle haklısın, risk ki ne risk.
Aynen dediğin gibi, uygun bana uyan bri şey gene bakarız başka bir köşeden çıkıverir.
Selamlar,

Burak

burak bey umarım size yardımcı olabilecek birini bulursunuz.. şeref otoyla görüştünüz mü ? oradan gelebilecek birisi olabilir mi acaba ? düşünmüşsünüzdür gerçi de yine de öneri olarak söylemek istedim. baktığınız araç herhangi bir ilan sitesinde görülebilirse linki verin belki aracın geçmişine falan ulaşabiliriz..

Arkadaslar,
Kusura bakmayın ama Afyon'a gitmedim.
Ozellikle Kıvanç Bey ile yapmış olduğum msn sohbetinden sonra ve Seref oto Hayrettin Usta ile konuşmamdan sonra tamamen vazgeçtim.
Gerçi Hayrettin sağolsun, gitmem durumunda her türlü desteği temin edecekti, ama araca güvenemedim ve gitmedim.
Neden güvenemedim derseniz, 2000 model 90000 km ve üzerinde haciz işlemi var.
Satıcı haciz işlemini hemen çözeriz dedi ama neden bu güne kadar çözmemiş.
Birde boyle sorunlu araç almaktan ise,hiç almam dedim kendi kendime ve bıraktım.
Birde Kıvanç Bey aracın sahibi ile bir kaç kez görüşmüş ve tutarsız cevaplar almış.
Hepsini üst üste koyunca vazgeçmek benim için en sağlıklısı idi.
Bende vazgeçtim ve konu kapandı.
Destek veren, ilgilenen herkese canı gönülden teşekkürler.
Selamlar,

Burak

hayırlısı olsun mutlak kısmetimiz bir gun bir koseden cikip gelecektir :smiley:

hayırlısı bakalım,
derin sondaja devam.
Beran Bey,
Cumartesi Hayrettin'in oradaydım ama size denk gelemedim.
Başka bir sefere inşallah.
Selamlar,

Burak

burak bey perşembe gününden bu yana kayserideyim iş dolayısıyla, daha hala ankaraya dönemedim. cumartesi uğrayamadım o yüzden. ilk gidişimde sizi haberdar edeceğim, uygun olursanız hem yüzyüze de tanışmış oluruz.

wj için sabırlı davranmanız daha iyi olmuş, aracın geçmişinin belgeli olması çok önemli. şöyle ilk sahibinden, düzenli bakımlı, az kilometreli, düşük vergili uygun fiyatlı bir wj bulursunuz umarım. hacizli araçtan her zaman uzak durun aman! ileride işler karışırsa -ki karışabilir- canınız da sıkılabilir. bu tür işler öyle hemen çözülemiyor malesef. ileride araç üzerinde hak iddia edecekler, takip koyduranların sonradan ortaya çıkabilecek olması vs gibi durumlarla karşılaşılabiliyor.. meslek icabı az çok bu konuda deneyim sahibi de olduğumdan bence iyi bir karar vermişsiniz..

saygılar

Bertan Bey,
Bu Cumartesi öğleden sonra Hayrettin'e uğrayacağım. Saat 2 veya 3 civarında denk getirebilirseniz görüşürüz.
Hemde ufak bir tatlı partisi var. hayrettin usta ve ekibine baklava sözüm var, onu da yerine getireceğim:smiley:

Selamlar,

Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.