Ynt: Ağaç Dikelim
Arkadaşlar,
Hele bir yetişsin sedirlerimi köyde babamın bahçesine dikme niyetindeyim.Hepsini aynı kozalaktan aldım benim gözümde onlar tek yumurta dördüzleri gibi (şimdilik çıkanlar sayıyı değiştirebilir) o nedenle kardeşleri ayırma niyetim yok.
Çocuk ken günler geçmezdi sanırım büyüme özlemi içinde olurduk, şimdi günler çabucak geçiyor acaba yaşlanıyormuyuz nedir.
Bence gönlünde sevgi, aşk, arzu ..... varsa yaş ne olursa olsun hep genç kalınır.Gün bugün yaşamaya bak.
Sizlere ufacık bir hatırlatma (kesinlikle siyasi değildir yanlış anlaşılmasın)
Ormanı, doğayı, çevreyi kısaca doğayı en çok kim seviyor biliyormusunuz?Dünkü VATAN gazetesi bu kişiyi manşetten vermişti.Kimmi?Sıkı durun,bir önceki hükümetin ÇEVRE VE ORMAN BAKANI başarılı çalışmalara imza atmış Manisa çevresinde ağaç kestirmemek için maden aramak ve işletmek için baş vuran uluslar arası büyüklükteki şirket yetkililerini << tek ağaç kestirmem diye >> geri çevirmiş olan sayın bakan, siyasete atılmadan önce (yolu düşen Kandıra, Kefken,Cebeci,Kerpe çevresindeki köylü arkadaşlarımızla konuşabilir onlar geçimleri orman olduğu için doğruyu söyleyeceklerdir) Orman İşletmesinde çalıştığı dönemde,Kocaeli çevresindeki ormanların anasını ağlatmış,
Bakanlığı döneminde ise Yalova sahiline 1. derecede deprem bölgesi olduğu halde tersane kurulmasına olanak sağlamış ve sonra oğullarına satın aldırmış, yetmemiş tersaneyi kurdurduğu şahıslara Amasra'da mermer ocağı açmalarına izin vermiş ve o ocağı yine oğullarına satın aldırmıştır.
Acaba Manisa daki o alan şimdi ne durumda kimlere tahsis edildi bilgisi olan varmı acaba.Şimdiki Çevre ve Orman Bakanımız 3. köprü ve çevre yollarının ormanı katletmesine ve yüzlerce canlının soyunun tehlike altına girecek olduğu biliniyor olmasına rağmen rant uğruna birileri tarafından sessizleştirildi.O sulama barajlarıyla idare ediyor tıpki İSKİ de olduğu gibi.
Bulabilirseniz dünkü VATAN gazetesine bir bakın.O dönemin bakanı benim hemşehrim iyiki bizim bölgede çalışmamış desenizya bizim bölgeyi birileri korumuş.
Bangır bangır bağırıyorum <<TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR>> kimlere bu şekilde bağırıldığını herkes iyi biliyor bende o bağırılanlardan ayrılmasını istemiyorum.
Kalın sağlıcakla.