KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu haftasonu bende ordaydım denize girme hayaliyle gittim.tabiki o kalabalıkta giremeden döndüm.
bu fotoğraflardaki yeri tarifi veya kordinatları varsa verirseniz sevinirim.binek araçla gidilebilicek gibi sanki yol?
Ağvadan kandıra tarafına giderken 2-3 farklı koya uğradık, o tarafa doğru giderseniz binek oto ile gidilebilen koyları çok kolay bulursunuz. Ama bazılarına binek oto ile gitmek çok zor, aracı kırarsınız.
Ağva 100-110 km, 1.5 saatte çok rahat rahat gidiliyor sadece dönüşü piknikçilerin dönüşüne denk getirirsen yanarsın, o zaman gebze tarafından dönmek daha mantıklı oluyor.
Bu sahillerde ağvayı geçip Kandıra -Kerpe tarafına doğru Ağvadan sonra 10-15 km civarlarında, Kilimli diye meşhur bir yer var orası Ağvayı hemen geçince.
Ben orda kalıyorum yazlıkda, dönüşü ya pazar öğlen yapıyorum yada pazartesi sabah sorun kalmıyor. Ama pazar trafikde dönüceksende, ordan gebze çok yakın gebzeye kayıp temden dönmek daha mantıklı.
Çok keyifli ve kaliteli fotoğraflar teşekkürler,İstanbula bu kadar yakın ve temiz ve sakin yerler zaten süper ,paylaşım için teşekkürler,İzmirden sevgilerle
Ağvadan kandıra tarafına giderken 2-3 farklı koya uğradık, o tarafa doğru giderseniz binek oto ile gidilebilen koyları çok kolay bulursunuz. Ama bazılarına binek oto ile gitmek çok zor, aracı kırarsınız.