KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
25 temmuz pazar günü bende İstanbul yapayım dedim.
Otoban paralı müşterilere kapanınca kıyıdan kıyıdan gittim ve 500 km yol yaptım.
Ama senin bu yerleri görmek için tekrar İstanbul yaparım herhalde Kürşad, senin diyrum son zamanlarda hep buralardasın sanırım.
25 temmuz pazar günü bende İstanbul yapayım dedim.
Otoban paralı müşterilere kapanınca kıyıdan kıyıdan gittim ve 500 km yol yaptım.
Ama senin bu yerleri görmek için tekrar İstanbul yaparım herhalde Kürşad, senin diyrum son zamanlarda hep buralardasın sanırım.
Geçen sene Ereğli,Alaplı,Akçakoca,Kocaali ,Karasu, Cebeci ,Kefken ,Kerpe ,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı ve Pınarlı Üzerinden Ağva ve Devamında Şile yapmarak Batı Karadenizin güzel koylarını gezme fırsatım olmuştu.Çok güzel yerler....
Geçen sene Ereğli,Alaplı,Akçakoca,Kocaali ,Karasu, Cebeci ,Kefken ,Kerpe ,Sarısu,Seyrek,Bağırganlı ve Pınarlı Üzerinden Ağva ve Devamında Şile yapmarak Batı Karadenizin güzel koylarını gezme fırsatım olmuştu.Çok güzel yerler....
Merhaba, google mapden paylaşmam zor çünkü birkaç farklı yer var, ama şöyle diyeyim, Ağvanın içinden kandıraya doğru giden yola girin, orda Kilimli plajı var ağvanın hemen çıkışında, ilk yer orası, ondan sonra sahil şeridini izleyerek kandıraya kadar giderseniz kıyıda 3-4 tane benzer sakin yer buluyorsunuz.
Güzel fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.
Motoru satınca hemen bir arazi aracı almayı düşünüyorum.
Sonra ben de sizler gibi her haftasonu buralarda olacağım :=)
Selamlar.
güzel yerler bayılıyorum şu karadeniz sahillerine buz gibi suyu fazla olmayan insanı...ağvaya hiç gitmemiştim diğer sahilleri gezdim ama burasıda çok güzelmiş.
Ellerinize sağlık
Hocam Ağva gittigim yer ama buralar bambaşka harika. GPS kaydı filan yokmuydu bizde gitseydik. Yada ramazandan sonra bi organizasyon yapsan beraber gitsek.