KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Memnun olurum valla.nasıl olsa çarpan arac yabancı değil o benim ilk aşkım.
Bu arada Sevtap Pajeron hayırlı uğurlu olur inşallah.Allah kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak nasib etsin.Aracınla ilgili bir sıkıntın olursa beni her zaman arayabilirsin.Benimde eskiden bir Pajerom vardı 5 yıl kullandım dilinden birazcık anlarımda... ;D ;D
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007
Yüksel merak etme ben ona gözüm gibi bakarım,hiçbiryere çarpmam...İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben gezi fotolarına baka baka bu işe heveslendim,siz dinlenmeye karar verdiniz...Böyle heyecanım içimde kaldı,yazık değil mi bana ?!
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (28-29 Temmuz 2007)
Sizlerle birlikte geldiğim ilk geziydi bu, amma ne gezi...Benim katıldığım (pek çok arkadaşım da aynı fikirdedir) en güzel geziydi.
Aslında Dicimon için görücüye gelmiştim ama iyiki de gelmişim.Dicimon bana satılmamak için elinden geleni yapmıştı. Benim kendisini hor kullanacağımı anlamıştı, Yüksel'den ayrılmak istemiyordu. Faruğun her istediğini yaptığı aracı kaldırmayı bile becerememiştim ben, moralim bozulmuştu.İçimden "wazgeç" dedim.Fakat akşamüstü arkadaşlar bir dere geçişi şovu yaptılar ki aklımdaki tüm olumsuz düşünceler uçtu gitti. Eve ağzım kulaklarımda döndüm ;D