Ağvada Kamp Yapacaklara Tavsiyeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyincanbolat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,370

huseyincanbolat

Yeni Üye
Merhabalar
Çanakkaleden sonra Ağva'da yapmış olduğum kamptan da bahsedeyim .
Öncelikle Ağva'da kamp yapmak güvenli elektriği olan bir yere gitmek istiyorsanız yanınızda bayan olması şart hiç bir işletme 3-4 erkeği kabul etmiyor gecenin 12 sinde hazırlıksız gidincede zor oldu tabi sağolsın işletmeler az ilerdeki sahilde kamp yapıldığı söylediler
Ağva ya girmeden yolun sol tarafında kalan çok arada bir yer ilk defa giden biri için görmek gerçekten zor , bu sahil dışındaki hiç bir yerde kamp yaptırmıyorlar.
Girişi geceden girerseniz ücretsiz eğer sabahtan gideyim derseniz yer bulamazsınız ve 10-15 tl gibi ücret ödersiniz bu sebeplede suyunuzu yiyeceğinizi almadan gitmeyin.Ağva gerçekten hem denizi hem de doğasıyla güzel bir yer 2015 yılında yaklaşık 2 veya 3 defa kamp yapmaya gittim. Sahilde kampın tek kötü yanı alkol kullananlar gece 2-3 e kadar oturuyorlar fakat herkes birbirine saygılı o konuda kimse kimseye karışmıyor ses konusunda dikkatli . Mangal yapabileceğiniz bir yer zaten fakat tuvaletleri leşin ötesinde giremiyorsunu yüzünüz yanıyor o derece söylim anlarsınız zaten : )
Duş alanı var onun dışında hafta içi gidilebilecek bir yer hafta sonları her deniz kıyısı olduğu gibi burasıda ana baba günü ama yine de değer . Sevgiler

Etiketler

Bence ağvada en güzel kamp deniz havuz duş wc elektrik su vs aklına ne gelirse bütün imkanlarıyla en güzel mekan woody wille akseki köyü 3 yldır defaatle gittim birkaç günlüğüne kafa dinlemek için muhteşem en son ramazan girmeden 2 gün kaldım ailemle ortam çok güzel.Tavsiye ederim.bayramda 3 gün daha kalmayı planlamıştım ancak memlekete gitme planı yaptık senelik izinle birleştirip

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR