Ah Şu Çinliler !!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,649
Ynt: Ah Şu Çinliler !!

hakki' Alıntı:
bu çinliler nasıl adamlar yaa
yaaa bu adamlar olmasa bukadar gülemezdik
ben 2 sene önce gitttim adam bana bildiğimiz blackberry i öyle bi yapmışki arkasında china yapıştırması olmasa walla alıcaktım :smiley:
buarada şuandan itibaren çin mallarını boykot etsek daahaa iyi olur bence yaptıkları insalık dışı !!!!!!!

Bencede boykot edelim diyorum ama önümdeki bilgisayar tamamen cin mali adamlar içimize işlemiş aratık

Etiketler
çinliler

yunus bager' Alıntı:
Bencede boykot edelim diyorum ama önümdeki bilgisayar tamamen cin mali adamlar içimize işlemiş aratık

heryerdeler yunus abi ama ben gerçekten bu olaylardan cok rahatsız olmadım herhangibi sebeptede olsa Türk kanının akmasına tahmmülüm yok
malesef bu konuda devletimizin pek warlık gösterebildiğinin düşünmüyorum

yuh diyorum başka bişey demiyorum
bencede boykot edilmeli
ucuz etin yahnisi hesabı maaf ediyolar adamı aldığına alcağına pişman ediyolar
motorumdan biliyorum
bugünde şanzımanı dağıttım şimdi serviste yatıyor

wanted' Alıntı:
yuh diyorum başka bişey demiyorum
bencede boykot edilmeli
ucuz etin yahnisi hesabı maaf ediyolar adamı aldığına alcağına pişman ediyolar
motorumdan biliyorum
bugünde şanzımanı dağıttım şimdi serviste yatıyor

geçmiş olsun abdüssamed bey
kolay gelsin :smiley:

arkadaslar abiler ablalar ; ben dahil birçok kişi boykot boykot diyoruz ama demin haberlerde seyrettim yani adamlar otomotiv , oyuncak , hırdavat ........... ve daha aklınıza gelen her türlü sektörde Türkiyeye ihracat yapıolarmış , ve biz sadce ihracatlarının % 1 ini oluşturuyomuşuz yani buu söylemek acı ama biz çin olmadan ayakta duramayız ama çin % 1 sizde aynen devam ederler , adamlar birkaç afrika ve birkaç iskandinav ülkesi dışında tüm dünyaya ihracat yapıolarmış bu durumda bize malesef susmak düşüyo yani zaten konuşsakta bi işe yaramıyo ......
saygılar

Kücük adamlar büyük düşünmeye başladı;
Okadar cok dar bir kutu idiler.Acıldılar acıldılar.
Gecmişteki birikim ayrı; Modern Dünyanın bilgimi birikiminin cok olmadığını fark edip, tüm Dünyaya sacıldılar.
Ne gördülerse yazdılar, yazdılar.Okuyup geçmediler.
Birgün geldi eski o meşhur entrikaları ile sınırlarını genişletmeye kalktılar vede yaptılar.Karşılarında gür gür sesler duyunca tırsmadılar.
Oturup gizem içinde birlik olup sır işler yaptılar. Kalkıp dünyaya biz artık nükler gücüz dediler. İnanmayanı tesislerinde gezdirdiler.Sus pus oldu süper ileriler. Ve onlar güçlüyüz artık deyip durmadan yollarına, hem ürtmekte, hem genişletmekte(toprak), hem adaletsizliğe,ve zulme devam ettiler.Ediyorlar.Ed.ed.ed. Ederler devam edermi orası ayrı
Aslında Nadir abi olaya bir şaka ile eklemiş, bende bakta düşün gibi anladım ve düşündüm.
Taklit gerçegini (yüzde yüz olmasada)yaparım demektir.
Markalaşmayıda gün gelip tüm sanayilerine oturtup ilerletirlerse gör Dünyayı
Bizde iyi taklit ediyoruz.Avrupa ABD bize ne kadar ögretti ise,onlarada ögretilmişti bir sınıra kadar onlar ögretenlere artık ögretiyor.
Sen hala Lisanla alıp ürettigin mallarda bile aynı aldıgın yıllardaki teknolojidesin.
Susup izleyeceksin güclü degilsen(olmakta istemiyorsan)alkışlamıyorsan bile yuh çekmeyeceksin..
Sen unutursun yuhlayıp, alkışlamadığını digerleri unutmaz..

Dünyadaki taklit,imitasyon pazarının korkunç boyutta olduğunu düşünüyorum..

[attachment=1]

6.jpg

Aslında çinlilerin suçu, yok onlar yeterince masum ;D
Tek sorun çinli olmayan diyer insanlarda ???
Adamlara gidiyorlar ve bana bunu yap diyor, onlarda robot gibi yapıyorlar :eek:
Bizim piyasadan birisi tv kumandası yaptırmak için çine gitmiş ve numune götürdüğü kumandanın 9 tuşu bozuk :-[
Adamlar bir konteynır 9 tuşu basmayan kumanda yapmışlar. Sıkıntı ortaya çıkınca adam çine gidiyor durumu netleştirmek için numuneyi gösteriyorlar biz masumuz diyorlar :-\
Çin malları Türkiyede patlamadan önce 10 yıllardır avrupada satılmıyormuydu ::smiley:
Birde biz Türklere kızıyorlar, her seferinde malların kalitesini düşürüyorlar. Fazla kazanmak için mallarımızı kötülüyorlar diye :smiley: ;) :D 8)

phobios' Alıntı:
Dünyadaki sömürgeci dev şirketleşmelere karşı asil bir duruştur, aslanlarım benim, yürüyün be. Yaşasın Çin Malları. ;D ;D ;D ;D

siz de üretin, imal edin yeni bir ürün yapabiliyorsanız, geri kalmışlığı böyle kolayca kestirip atmak tuhaf. kim neyi hakederse öyle yaşar.nesi sömürgecilik yaratıcılığın ve buluşun? çinin duruşunun nesi asil? insanları böcekler gibi hücrelerde yaşamaya mahkum edip ölümüne çalıştıran bir sistem.

Bazı Çin malları da pek bi uyduruk ama, geçen bi tornavida takımı aldım Çin işi, daha vidayı açarken ağzı bozuldu, tek kullanımlık tornavida olduğunu da yeni öğrendim bu sayede :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR