Tebrik ederim. Gercekten cok guzel gozukuyor. Bu yaptiginiz prototip gibi bir sey mi? yani kalip olarak mi kullanacaksiniz? yoksa kendi defenderiniz icin mi yapiyorsunuz?
çok güzel olmuş maşşallah. elinize sağlık...
bence bundan kalıp çıkartılıp polyester döküm ile çoğaltılmalı,
bu güzel çalışmadan land'çı arkadaşlar mahrum bırakılmamalı diye düşünüyorum.
selamlar
bu güzeldi...
ne oluyor burada yahu diye bakmaya başladım fotolara tekrar tekrar baktım...(ahşabı da çok severim bu arada)...özel ve güzel bir çalışma olmuş...ben şimdiden çok beğendim...
şekil olarak şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi ama ağaç nasıl olur bilemem. ama uğraş ve beceri güzel. elinize sağlık . plastik tarzı bişey bence çok daha hafif ve dayanıklı olur. bu yaptığınızı kalıp olarak kullanırda öyle birşey dökülürse bence land bile alır ;D
şekil olarak şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi ama ağaç nasıl olur bilemem. ama uğraş ve beceri güzel. elinize sağlık . plastik tarzı bişey bence çok daha hafif ve dayanıklı olur. bu yaptığınızı kalıp olarak kullanırda öyle birşey dökülürse bence land bile alır ;D
Harika ya elinize saglık yapılırmı acaba diyordum yapmışsınız helal olsun..Bence aralara nikelaj bikaç şerit parca ve boya yerinede şu yarış otomobillerinin içinde kullanılan ince mat kadife gibi bir kumaş var..genelde direksyonlarda kullanılıyor..o malzeme ile kaplanırsa çok hoş ve kaliteli olur