Niyazi bey gözün aydın en başından bi halt olmaz dedin olmadı
4,5 milyonluk başkentte protesto için açılan sayfa sohbet sayfası oldu
İsim yazan yok!Halimize gülüyorum.Yahu arkadaşlar;Bunun partiyle particilikle ,sağla-solla alakası yok!Ben akp sempatizanı biriyim.Bu kadar da dürüstçe yazıyorum.Hemde bu protestoya öncülük edenlerden biri olduğum halde buraya bunu yazabiliyorum.(sadece sempati duyuyorum,hayatımda asla bir partiye bağlanmadım).Bu insani bir görevdir, vicdani bir görevdir.Onurlu bir iştir.Benim 10 aylık ve 6 yaşında iki evladım var.Bu olay evlatlarımıza onuru ve korunmayı ve hatta savunmayı öğretme meselesidir.Bir dostumuz;eylem yapacazda zamlar gerimi alınacak demiş.Bir adam meclis önüne yazar kasa attı ülke yıkılıyordu, ne çabuk unuttunuz? Belki zam geri alınmaz ama inanın artık her zamda biraz daha düşünülür.Sendikalar nasıl söke söke alıyor istediği maaşı!Pazar günü tv de izledim, şiliydi sanırım halk petrol zammını protesto ediyordu ve olaya müdaheleye gelen polislerde eyleme katıldı
Harikaydı.Binlerce kişi polisler dahil müzik açıp oynadı ve seslerini duyurdular.Bu topiğe dahada yazmam.Koyun bir milletiz diyorsak otlamaya devam!(bari protestoya katılmayanları kendimce protesto edeyim)