eylul ayının 20 si icin planladıgımız gezimize havanın yagmurlu olması nedenıyle 2 gun gecıkmelı olarak (22 eylul sabahı gunesi gorur gormez) yola cıkma kararı verdık. İki gun boyunca hava nın ne zaman duzelecegını bekleyerek gecırmek gercekten uzucuydu . bu iki gunde daha fazla gesme ımkanımız olacaktı ama elden ne gelır. Sonunda Balıkesir akcaydan gokhan arkadasımla yola cıktık.. yaklasık 150 km lik gıdıs donus yolculugumuzdan resimler

gökhan (güre - melekhanım)

ben (altınoluk girişi)

(kücükkuyu)

birseyler atıştırma zamanı (kücükkuyu-assos arası)

karşıdan midilli adası belirmeye basladı

kadırga koyu

kadırga koyunu geride bırakırken bu yokus bizi baya yordu yavastan da ruzgar siddetlenmeye basladı tepeye cıkarken ruzgarın ugultusu korku filmlerini arattırmıyordu.

assos

assos

assosta gunbatımı
geceyi assosta pansiyonda gecirdikten sonra

aristo nun heykeli

gokhanın bisikletinin jantı yamulunca ayvacıga traktorle yolculuk
gokhan ben ve traktorcu amcamız
resimler cok oldugu icin sadece bir kacını yukleyebıldım.gerisini gormek isteyen arkadaslar
http://bisikletim.atspace.tv/index.htm adresinden bakabılırler heer yonuyle guzel bir yolculuktu.
bahar ayı yaklasıyor sımdı yenı yolculuklar zamanı .
Bir aksilik olmassa mart ın 25 in de akcay -ç.kale -eceabat yolculuguna (gidiş donuş yaklasık 314 km) cıkacagız.
Oralarda bisiklet tutkusu arkadaslar varsa nasip olursa tanışırız..

gökhan (güre - melekhanım)

ben (altınoluk girişi)

(kücükkuyu)

birseyler atıştırma zamanı (kücükkuyu-assos arası)

karşıdan midilli adası belirmeye basladı

kadırga koyu

kadırga koyunu geride bırakırken bu yokus bizi baya yordu yavastan da ruzgar siddetlenmeye basladı tepeye cıkarken ruzgarın ugultusu korku filmlerini arattırmıyordu.

assos

assos

assosta gunbatımı
geceyi assosta pansiyonda gecirdikten sonra

aristo nun heykeli

gokhanın bisikletinin jantı yamulunca ayvacıga traktorle yolculuk
resimler cok oldugu icin sadece bir kacını yukleyebıldım.gerisini gormek isteyen arkadaslar
http://bisikletim.atspace.tv/index.htm adresinden bakabılırler heer yonuyle guzel bir yolculuktu.
bahar ayı yaklasıyor sımdı yenı yolculuklar zamanı .
Bir aksilik olmassa mart ın 25 in de akcay -ç.kale -eceabat yolculuguna (gidiş donuş yaklasık 314 km) cıkacagız.
Oralarda bisiklet tutkusu arkadaslar varsa nasip olursa tanışırız..