aksesuar yardımı acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zooteknist58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,521

zooteknist58

Ana Kamp
Yer
sivas
Web
www.catalsay.com
resimde göstermiş olduğum plastik parça kırıldı nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.kadanı kırılmış kuş gibi oldu benim keçi..

Görüntü0144.jpg

Etiketler

Ynt: aksesuar yardımı acil

Merhaba,sword adli bir uyemiz var ama linkini bulamadim.Balikesir civarinda fiber dodikler yapiyor. Forumu bir arastirin isterseniz.Yardimci olurlar sanirim.

Moonviser ve dodik yazan bir baslik ta vardi ayrica galiba hatirladigim kadariyla,sanki Rize veya Karadeniz tarafindan bir arkadasin actigi konuydu.Donup bulmayi beceremiyorum,onu da bir arastirin istersiniz.

bende tüm dodikler var ama size tavsiyem sökmeniz bendede 1 parçası kırıldı tüm takımı söktüm sizede tanesini 50 tl den verebilrim orjinal yeni takım 1000 tl izmir sarnıç oto

neden sokmemı ıstedınız ? ayrıca sadece gösterdiğim parça sizde mevcutsa gönredirisenız cok mutlu olurum... fiyat önemli değil.kargo bilgilerini gönderebilirim hrmrn

nivalarda karöser boya ve anti pas işlemleri çok zayıf olduğu için o parçaları söktüğünüzde göreceksinizki altta kalan kısımlar çürümüş paslanmış bu sebebten dolayı sökün dedim kardeş şehir dışındayım döndüğümde bakarım istediğiniz parça kırık değil ise yollarım

anladım bilgi için teşekkürler ama çıkarttıktan sonra işlem yapamacayagım için bence gizlemek en doğrusu :smiley: yaza kadar idare etsin yazın komple çürük ve boya tamiratına girecek araç. ama bu dodikler olmayınca da cok sadece duruyo araç. tekrar ilgi için teşekkür ederim hbaer bekliyorum sizden

şimdilik tek parça yeterli olur suan zaten fazla durumumda yok işin açıkcası .
ama haziranda takımın diğer parçalarınıda alırım kesin yedek dursun belli oldu bolca kıracaz. :smiley:

Merhabalar,

Arkadaşlar küçük bir sorum olacak, 2-3 ay önce bir arkadaşımın L200 aracı vardı ve onunda sizin resimde gösterdiği yer yüksek bir kaldırımdan hızlıca inince kırıldı. Acaba lastiklere oraya kadar yükseldi ve ondan dolayımı kırıldı yoksa sarsıntıdan falan da kırılıyor mu acaba bu bölgeler.

Teşekkür ederim.

sarsıntı ile kırılmaz üstad dışardan bi darbe geldiği için kırılmıştır

Teşekkürler,

Taş gibi alet off-roada çıksa Antalya trafiğindeki gibi yorulmayacak hasarlanmayacak :smiley:

Alaaddin Bey'e teşekkür ediyorum. Beni büyük bir görüntü kirliliğinden kurtardı...
Konu başarıyla amacına ulaştı, bir teşekkürde Gezenbilir ailesine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri