C.tesi sabahının sertliğini, güneşin yüzünü göstermesiyle ortalığı bahar havası aldı, tabi bize de neşe geldi, Bunun üstüne birde Erden emminin, pozitif enerjisi eşliğinde, müzik ziyafeti.
İyi ki vardın ve hep birlikteydik, Erden emmi, çok teşekkürler.
İlhan Bey, demek karavan yaşamnda, ilk kez 23.00'de yattınız!..
Fotoğraflar ve yazı sürecek değil mi?
Bir de bu gölet olayı ile sondaj ilişkisini tam anlayamadım; bilginiz varsa, biraz açar mısınız?
-2 de ciddi bir soğuk ,ateşte büyük olamayınca yapacak bir şey yok doğru eve tabi ee karavan farkı da bu işte,eve de gitsen hala oradasın,doğanın göbeğinde.
İlhan Bey, demek karavan yaşamnda, ilk kez 23.00'de yattınız!..
Fotoğraflar ve yazı sürecek değil mi?
Bir de bu gölet olayı ile sondaj ilişkisini tam anlayamadım; bilginiz varsa, biraz açar mısınız?
Cavid abi, sondajın ne için yapıldığını sorduğumda ''yer altından maden örneklerini alıp torbalıyoruz DSİ gidecek, ilerde su dolunca, gaz sıkışmasına karşı önlem'' diye yanıtladılar.
-2 de ciddi bir soğuk ,ateşte büyük olamayınca yapacak bir şey yok doğru eve tabi ee karavan farkı da bu işte,eve de gitsen hala oradasın,doğanın göbeğinde.
Çok geceler, çok dostlarla birlikte sohbet, müzik, değişik aktifitelerle bir arada olduk, Bu gecenin de bu öyle hoş geçeceğini başından bilmiyordum.
Yaylada sanırım böyle geceye ender şahitlik yapmıştır. Resmen kıştı ortalık nemli fakat dostluklar sıcak, olunca işler değişti bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bizler için uzaktan gelen, mekanı bize teslim eden kardeşlerimizede tekrar teşekkürle.
Cavid abi, sondajın ne için yapıldığını sorduğumda ''yer altından maden örneklerini alıp torbalıyoruz DSİ gidecek, ilerde su dolunca, gaz sıkışmasına karşı önlem'' diye yanıtladılar.
Valahi süper bir gezi düzenlemişsiniz haldun yın kendınden bir şey kaybetmemiş gezginci ruhu ön pilanda gezinizin çok güzel geçmiş olması sevindirci.tabiki bursa sizden sorulur.sayın apti abimizide alsaymıssınz.erdeğede beklıyoruz saygılar.
.
Valahi süper bir gezi düzenlemişsiniz haldun yın kendınden bir şey kaybetmemiş gezginci ruhu ön pilanda gezinizin çok güzel geçmiş olması sevindirci.tabiki bursa sizden sorulur.sayın apti abimizide alsaymıssınz.erdeğede beklıyoruz saygılar.
.