İlhan Bey, ailesi geniş olanlarda bence tercih, küçük kamper olmalı; sizin gibilerde otobüs, tırdan yapma motorkaravan olsa bile yine yetmez. ;D Madem nasılsa yetmeyecek, o zaman küçük kamper daha iyi; sorarlarsa, "olsa dükkan sizin" deme olanağınız olur hiç olmazsa...
İlhan Bey, ailesi geniş olanlarda bence tercih, küçük kamper olmalı; sizin gibilerde otobüs, tırdan yapma motorkaravan olsa bile yine yetmez. ;D Madem nasılsa yetmeyecek, o zaman küçük kamper daha iyi; sorarlarsa, "olsa dükkan sizin" deme olanağınız olur hiç olmazsa...
İlhan bey bence karavanı değiştirmek yerine bir çeki demiri+arkaya tamamen ranzayla döşenmiş, sadece banyo-wc olan bir çekme karavanla bütün aşireti kampçı yapabilirsin. Hem yeni kampçılar kazanmış olur; hem de hayır dualarını alırsınız
İlhan bey bence karavanı değiştirmek yerine bir çeki demiri+arkaya tamamen ranzayla döşenmiş, sadece banyo-wc olan bir çekme karavanla bütün aşireti kampçı yapabilirsin. Hem yeni kampçılar kazanmış olur; hem de hayır dualarını alırsınız
Haşmet bey, sonu gelmez bu işin, derken 2. çeki demiride lazım olur, ben tersini uygulayacam, T5 Caravella'mı karavan yapıp, önede tek koltuk sorunu tersine kökten çözmek........
valla bende İlhan ağbi modundayım, bu karavanlardan bana da lazım, aslında çizgi filmlerdeki gibi düğmeye basınca villa olan bir karavan lazım bize özelliklede herkesin kesin tatil olduğu bayram zamanlarında
Benim Küheylan'a 2 kişi hadi bilemedin 2.5 kişi anca sığar. Çevremizdeki eş dost akraba ise hep daha büyük karavan almamızı söylüyorlar. ;D
Sonuçta küçük karavan en iyisi galiba. :