KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Daha önce 3 mt. kar var iken çok gitmek istedim, yöreden tanıdığım kişiler "Rampadan çıkamaz isen, duramaz, aşağı kayarsın" uyarısıyla bu hevesimi kırmak zorunda kaldım. Karavansız kalacağım kır evi var lakin otelde kalıyormuş hissi vereceğinden vazgeçmekle Dombay'da kışı kaçırmış oldum.
Erden abi göller bölgesine motorlar çıkar demiş ama cidden zor, yapılı arazi taşıtları dışında çok kırıcı bir yoldu orası, değişti mi bilemiyorum, denemeden önce en azından bilgi alsanız iyi olur...
Dombay'dan sonra bitki örtüsünün bitim seviyesine kadar yol toprak, oralardan çok sular aktığı için yer yer yarıklar oluyor.. 4 çekerle rahat çıkılıyor, cross tipi motosiklet de rahat çıkar, çok alçak olmayan bir otomobil ile bir tarafını vurmadan çok dikkatli kullanarak ilerlenebilir, zira epey yukarılarda toros görmüştüm, göllerde commuter tarzı motosikletler de görmüştüm. ancak bitki örtüsünün bittiği noktadan itibaren yol neredeyse tamamen kayalık ve çok kırıcı, 4 çekerle bile adım adım ve çok yavaş ilerleyerek çıkmıştım yalnız olduğum için. Tek başına kimsenin denemesini tavsiye etmem, mutlaka yanınızda başka bir araç daha olsun her ihtimale karşı... defender tarzı birşey değilse, karavanla bence hiç niyetlenmeyin, aracınızı hırpalamayın.
Bursa gurubu her zaman aktif hele hele ilhan abi fül aktif abi yine anadolu,luğunu gördük toprağa oturmuş kahve harikasınız abi saygı ve hörmetler hepinize