J jadle Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 16 May 2013 #1 Çok acil ve güncel deneyimi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsek çok seviniriz. Sedre, Arena, Tay, İncekum, Damlataş gibi isimler buldum ama tecrübesi olan arkadaşların fikri çok daha önemli. Bu gece 00:30'da yola çıkacağız.
Çok acil ve güncel deneyimi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsek çok seviniriz. Sedre, Arena, Tay, İncekum, Damlataş gibi isimler buldum ama tecrübesi olan arkadaşların fikri çok daha önemli. Bu gece 00:30'da yola çıkacağız.
S spiritchaser42 Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 16 May 2013 #2 Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum geçen sene temmuz ayında 4 günlüğüne incekum orman kampında kaldım... fiyatları uygun. denizi güzel ama sezonda gittiğim için galiba biraz kalabalıktı... bence güzeldi...
Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum geçen sene temmuz ayında 4 günlüğüne incekum orman kampında kaldım... fiyatları uygun. denizi güzel ama sezonda gittiğim için galiba biraz kalabalıktı... bence güzeldi...
J jadle Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 16 May 2013 #3 Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz teşekkürler
S spiritchaser42 Yeni Üye Mesajlar 10 Tepkime Puanı 0 17 May 2013 #4 Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum birde manavgat ta titreyen göl civarında boğaz camping var ben gitmedim ama gidenler begeniyor bi bak derim....
Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum birde manavgat ta titreyen göl civarında boğaz camping var ben gitmedim ama gidenler begeniyor bi bak derim....