Alanya Gökbel Şenlikleri ve Offroad Etkinlikleri (18-19 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,272

07gokhanlc

Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60
Yer
ANTALYA
Festival ve şenlikler kısmında duyurdum ama bir de burada duyurmak istedim
selamlar

18-19 2009 TARİHLERİNDE ALANYA GÖKBEL YALASINDA YAPILACAK OLAN YAYLA ŞENLİĞİNDE ALANYA OFFROAD KULÜBÜ OLARAK ETKİNİK YAPILACAKTIR ETKİNLİĞİMİZE ANTALYA, KONYA ,BEYŞEHİR,OFFROAD KULÜBLERİDE KATILACAKTIR TÜM OFFROAD SEVENLERİ BEKLERİZ :İRTİBAT ALANYA OFFROAD BAŞKANI GSM 0532 23 23 685

Etiketler
Ynt: Alanya Gökbel Şenlikleri ve Offroad Etkinlikleri (18-19 Temmuz 2009)

Kaçırılmayacak bir haftasonu olacağa benziyor, herkese iyi eğlenceler.

Evet Nejat; Alanyalı arkadaşlar epey hazırlık yapıyor bu hafta sonu ile ilgili.
Ben Pazartesi İstanbulda olmam gerektiği için katılamama durumum var.Bileti ayarlamaya çalışıyorum.

selamlar

Vay vay vay super oldu daha bu hafta sonu kardesimle konusduk
Alanyada bu kadar arac var hicmi etkinlik yapmiyorlarki diye
Oda bana bir iki isim saymisdi

Cok sevindim :smiley:

H sonu zaten alanyadayim
Eger bizmkiler Burdadami offroad baslarim filan demezlerse kesin gelirim :smiley:

merhaba Ufuk,

Katılırsanız seviniriz arabalarda mutlaka yer olacaktır.Biz Antalya ekibi öğle Alanyada olup Gökbel e doğru yola çıkmayı planlıyoruz.Akşam kamp,konser ve eğlence olacak.

selamlar

ufuk abi sen yerleş oralara bende antalyaya yerleşeyim beraber takılalım daha gecenlerde konuşmuşduk senle bunu :smiley:)

gokhanlro' Alıntı:
Festival ve şenlikler kısmında duyurdum ama bir de burada duyurmak istedim
selamlar

18-19 2009 TARİHLERİNDE ALANYA GÖKBEL YALASINDA YAPILACAK OLAN YAYLA ŞENLİĞİNDE ALANYA OFFROAD KULÜBÜ OLARAK ETKİNİK YAPILACAKTIR ETKİNLİĞİMİZE ANTALYA, KONYA ,BEYŞEHİR,OFFROAD KULÜBLERİDE KATILACAKTIR TÜM OFFROAD SEVENLERİ BEKLERİZ :İRTİBAT ALANYA OFFROAD BAŞKANI GSM 0532 23 23 685
Gökhan iyi olmuş Alanya programını burada yayınlaman....

herkesi bekleriz

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi sen yerleş oralara bende antalyaya yerleşeyim beraber takılalım daha gecenlerde konuşmuşduk senle bunu :smiley:)

evet evet
o isleride takip ediyorum :smiley:

Arkadaşlar herkese merhabalar.
Ben Antalyadan Serdar.Yaşlı (55;) bir off road düşkünü olarak aranıza katılmak istiyorum.Sıkı bir doğa tutkunuyum.Etkinliklerinizden haberdar ederseniz çok sevinirim saygılar.
kansoy@hotmail.com

Şenlikler ile ilgili yeni konu açılmadı sanırım. Görselleri nerede bulabiliriz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR