Alibeyköy Baraj Gölünden Kareler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,488
Ynt: Alibeyköy Baraj Gölünden Kareler

ee duzenleyelım bır gezı baraja komple etrafını gezelım hep beraber olmaz mı

Etiketler

kuroscu' Alıntı:
geçen sene barajda ne cross yapardık şimdi suların çekilmesini bekliyoruz

Barajda hiçbir zaman cross yapamamanızı diliyorum

Cümleyi biraz gazete manşeti gibi yazdım, ilgi çeksin diye. Tabii ki cross yapmanızı isterim ama barajın suları hiç çekilmesin susuz kalmayalım. Barajın dolu resimlerini görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bu yıl çok güzel yağış aldık, inşallah hep böyle olur. Sizi de bizim buralara (Kemerburgaz-Göktürk) bekleriz cross için, bu yılki yağmurlardan sonra orman içinde çok güzel çamur yollar var. Hepimize bol yağmurlu ve çamurlu günler dilerim.

görüntü daha iyi olmamışmı ? orjinalinden daha geniş boru kullandık ve katalizatör iptal , çekiş oldukça arttı

eyvah kat iptali yaptıysan tuvde sorun bılıyosun umarım. atmadıysan sorun yokda onsuz gecemezsın.

Bu görüntüler 2007 Mayısından.Alibeyköy barajının tabanında Galloper'la turalıyorum.Sudan eser yok.Malova Kemeri hüzünle suyun akmasını bekliyor.Onun için bugünkü görüntülere şükretmemiz gerekir.Yeter ki barajlarımız dolsun , biz offroad tapmasak ta olur.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Merhaba Mirkan,

Bu yol guzergahi nerede? İSKİ nin oradanmi giris yaptiniz ben gecen hafta sonu Gazimahallesinden ( mezarlik yolu ) üzerinden ancak bir noktaya kadar gelebildim. ama sizin fotolar sanki karsi kıyı olan İSKİ nin oralari ! bende oralarda dolanmak isterim.

selamlar

Tge

evet abim iskinin oralar , istediğin zaman beraber gidebiliriz ...

merhaba,
Evet cok isterim , Bu arada bende Feroza jeep var .Genelde pazar gunleri musaitim. ( malum is guc ) Hatta bu sitede DAHİATSU bolumunde olusturmaya calistigimiz FEROZA ci dostlarimla birlikte katilmayi da dusunebiliriz .eger musadesniz olursa

saygilarimla

Tge.[attachment=1]

tabiki abim müsade ne demek ... yanlız şöyle bir şey var yağmur veya kar yoksa o istikameti otomobil ile de geçebiliyorsunuz basit yani ... dolaşma fırsatım olmadı pek bir çok yol var hepsini denemek lazım

güzel fotoğraf kareleri, paylaşım için teşekkürler