Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun
Orta son' dan beri sigara kullanıyorum. 35 yaşındayım. Keşke hiç tanışmasaydım bu illetle....
Bırakabilme cesaretini de kendimde göremiyorum maalesef, çünki seviyorum, sevecek kadar alıştım, fiziksel bağımlılıktan ötesi psikolojik bağımlılık sözkonusu.
Sigara' dan bizim devletimiz dahil, çok fazla gelir elde ediyor bi kısım cemiyetler. Bu sebepten ötürü külliyen yasa dışı ilan edilemiyor. Satışı, alışı, ikram edilişi
serbest... Bu çıkar v.s. konusundan ötürü otoriteleri iki yüzlü buluyorum. Bu otorite hem elini cebimden çEkEmİyOr, hemde beni sakıncalı, toplum zararlısı gösteriyor. Paketin üstünde "İNSANI ÖLDÜRÜR" yazıyor. Ama, satılıyor, bi sürü vergi alınıyor.......
Bu kabul edilemez bi iki yüzlülüktür; anlaşılamaz bi çelişkidir düşüncesindeyim.....
Bu düşüncelerimden ötürü, yasağı topluma faydalı görüyorum fakat yasağın samimiyetine İNANMIYORUM.....
Türkçe konusunda takıntılıda değilim.
Yabancı kelimeleri ben çok sık kullanırım ve çoğu cümlem, uzun, düşük cümledir.
Milliyetçi Sol görüşlüyüm.
Lümpen gözükürüm, frapan yaşamayı severim. Bendeki bu gibi çelişkiler ve tarzım da kimseyi ilgilendirmez.
Sadece şu: Bazılarının yazdıklarını anlayamıyorum, anlamak istiyorum, ama üç kere okuyorum, gene anlamıyorum
Umurlarında değilse bu, kendi tercihleridir yazdıkalrının anlaşılamaz olması...
Yazıyorlar emek veriyorlar, anlaşılmıyor, bi süre sonra da okunmamaya başlıyor, kendi tercihleridir....
Ben, kendimi ait hissettiğim platformda, paylaşılanları anlayabilmek istiyorum, o kadar...
Başkasından, başka şeyden bana ne ;D
Saygılar.....