Alınık ci malzemeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emre74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,359

Etiketler

Ynt: Alınık ci malzemeleri

Bence yapılan işlerler gayet iyi duruyo tabi detajlı fotolarınızı bekleriz.
Ama ben cj6 sevmediğim için beni cezbetmiyor beni yanlış anlamayın ( cj6 bana çok arada kalmış bir melez gibü geliyor, yer sıkıntısından uzatılmış cj5 gibi. Ufak s kapıların arkasında uzayıp giden kaporta gözüme hoş gelmiyor)

Merhaba ercan bey su an Elimin altinda bilgisayarım olmadığı için aracımin bende olan kaba taslak fotolarini gönderebildim sadece. İlginiz için teşekkür ederim. Benim Cj merakım 6 yasinda başladı. Aracı komple kupa sase ayırdım. Sonrasında kumlattim. Yan taban ve arka saçları komple değiştirdim. Sadece on çamurluklar ve kaput panjur eski halinden geri kaldı. Diğer saçların hepsi yenilendi. Ayrica alt üst komple wurth. puturlendi. Şanzıman ve motor tarafimca en küçük parçasına kadar sokuldu. Ve yeniden gerekli gördüğüm parçalar degistirilerek yenilendi. Su an sadece elektrik tesisati ,koltuklar ve fren sistemi kaldı. Bu konularda değerli gezenbilir üyelerinden fikir istiyorum.tesisat işini ne yapayım. Orjinal koltukları kaplatayim mi yoksa konsa yarış koltuğumu alayım. Fren sistemini ve hidrolik direksiyonu ne yapayım ?

Ben cj de offroad yapılmıyorsa standart koltuklarını tercih ederim.

Elektrik tesisatı konysunda cj bölümünün başına tutturulmuş emin abinin konusu faydalı olacaktır.

Fren sistemi içinde westinghouse olmalı bence şart, bütçen yeterliyse önleri diske çevirmeni öneririm

Hidrolik direksiyon konusunda orjinal al tak derim. Alternatif olarak mercedes hidrolik direksiyon da gayet verimli oluyor

Bozok polyester oğuz coşkun tarafından yapıldı. Fiyat konusunda size yardımcı olur.

Evet biliyorum hardttop tek sıkıntı merkezi kilit olmayışı bana gore

İşte bu sebeple s kapı lı cj6 yerine u kapılı cj7 veya cj8 tercih etseydiniz merkezi kilit işi çok basitti hatta otomatik cam da tabi

Nasip diyelim bu saatten sonra. Bunada bir sistem geliştirmeyi düşünüyorum ama biraz zaman var

Ercan bey
Cjlere hangi araçların westinghouse u daha uyumlu olur. Bu arada benim aracta önler disk frendir.

Mercedes kullananlar da var orjinal cj için olanlarda. Fren sisteminizin orjinal olup olmadığı ile de alakalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR