Alınık CJ 8 Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,393

himbere53

Kamp II
ben mustafa usta sıfırdan yapmayı dusunuyorum dızel tercıhımdır motor durumu önemlı degıl yeterki hertarafı orjinal ve fiyatı uygun olsun

Etiketler
Ynt: Alınık CJ 8 Aranıyor

Heryeri orjinal bir cj-8 var. Orjinal motorlu. fiyat 8500.. fotoğraflarını bulursam eklerim..

himbere53' Alıntı:
ben mustafa usta sıfırdan yapmayı dusunuyorum dızel tercıhımdır motor durumu önemlı degıl yeterki hertarafı orjinal ve fiyatı uygun olsun

Mustafa abi nabıcan sıfırdan toplamayı gel benim arabayı veriyim sana güzellikte yaparım 2.9 Dizel biliyorsun arabayı.Dahada bilgi istiyorsan msn adresimi ekle sitede var...

dronder' Alıntı:
Bence de ilkanın cj8 kaçırma derim

Gerçi ustasın daha iyi anlarsın...

Eyvallah Önder Abim...
Abi sen nerelerdesin yaa sen araba aldın mı sattın mı bi kopukluk oldu ne yapıyorsun sen ?

arkadaşlar aracı ben kendım yenıden toplamak ısterım yanı yapılmış araba aramıyorum..

himbere53' Alıntı:
arkadaşlar aracı ben kendım yenıden toplamak ısterım yanı yapılmış araba aramıyorum..

Sen bilirsin Mustafa ustam.
Ama biliyorsun ki alacağın ve yapacağının maliyeti sana daha yüksek olacak.Sana da bunu anlatacak değiliz tabi yanlış anlama

öyle tabıde ne kadarkı yapılmış bı araba alsamda ben muhakkak komple elden geçirmeden yapamam...

himbere53' Alıntı:
öyle tabıde ne kadarkı yapılmış bı araba alsamda ben muhakkak komple elden geçirmeden yapamam...

Elbette öyle ancak bende öyle yaparım mutlaka ama maliyet kesin farklı olacaktır.
Saygılar sunuyorum.

Göktuğ abi bu cj 8 ile ilgili daha fazla bilgi varmı mesela şanzumanı arazi şanzumanı defransiyelleri orjinalmi ve ne durumda birde araç anteptemi acaba