alınık cj 8 e takacagım torku yuksek dızel motor arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,222
Ynt: alınık cj 8 e takacagım torku yuksek dızel motor arıyorum

peki bu motorlar hangi transitte var?bu motorlar elektronikmi?

Etiketler

hayır bu motor elektronik değil mekanik pompa transitin çift tekerlekli minibüs ve panelvanlarda çıkar ön sol ve sağ camın kennarında 130 diye yazar eğer üzerindeki 6 ileri şanzumanla sizin dana 300 arazi şanzumanını iyi bir tornacı bağlarsa sizin ayna maurtuları bile değişmenize gerek yok zaten transitin dif oranı 47/11 - 4.27 çıkar eğer çok büyük lastik takmıyakcaksınz

eger torku 320 lere cıkıyorsa sanzımanıda degıstırmeden olur belkıde cunku cj nın motor torku 210 fazlasıyla yeter belkıde .bu puma motoru daha oncede duydum ben sanırım daha dusuk beygırlıklerıde var vede land lardada var sanırım bu motorlardan

usta torkunu morkunu bilmem ama bizim burada hurdacıda bir ısuzu kb motor şanzıman olarak yatıyo hemde 1500 2000 liraya verecek faturalıda benim bildiğim bu motorlarda fena değildir hemde ford kadar ağır bir motorda değil kilo olarak şaselerede takviye istemez bence işine yararsa gel al bence .aslında ben alacaktım ama neye takarım diye çok düşündüm bulamadım :smiley: bence senin aradığın motor bu dostum saygılar

ilginiz için tesekkur edrım ama ısuzu motoruda cj 8 e yetmıyo ancak 2.7 lerı var tdı ısuzu tropperlerın o belkı ceker

hocam çok iddalı değilim ama bu motor 4x4 ısuzularda kullanılan atmosverik motor olduğu için demiştim kendi şanzımanıra üzerinde diye yani o paraya motor şanızman bir alıp direk yavru şanızımana bağlıyacağın için .senin difflerin ayan mahrudilerinide deyişip ağır koyarsan bence o araçda süper olur diye düşünmüştüm sonuçda az yakar motor şanızman uyumlu diye ama tabiki son karar senin benimki nacizene bir fikir mazot pompa tamircisi olarak saygılar

tesekkur ederım haklısın aslındada benım asıl amacım sanzıman ve dıfransıyele ellemeden sadece guclu bı motorla ısı bıtırmek ıstıyorum yanı orjınalı pek bozmaya gıtmeyecegım hatta benzınlı koymayı bıle dusunmuyom degıl<

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR