Alinik dana44 diferansiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bay25 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,054

Etiketler

Ynt: Alinik dana44 diferansiyel

Onurcum oncelikle bu genc yasta ticaretteki giriskenligin taktir edilecek duzeyde ama fiyat cok yuksek dana 60 aliyodum gecen hafta 2000tl ye bijon sayisi fazla oldgndan tercih etmedim.sen biraz daha uygun yap bunlari :smiley:

Batıkan aşağıdaki linki incelemeni tavsiye ederim.
Ön ve arka soa yapılmış vaziyette kampanaları dahil üzerinde montaja hazır şekilde dana44 kit.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87264.0

549182_10150826758971897_572301896_9530062_1962432480_n.jpg

Merhaba,

İlgili linki incelersen başka parçalarda görebilirsin.Belki ihtiyacın olur.
Dana44ler için fiyat şu şekilde,

DANA44 ÖN+ARKA KAMPANA FREN SİSTEMLİ+MAKASLAR SOA MONTAJA HAZIR DİFF (iki kampana arası 140cm) 1.600,00TL

Ben 1600 liraya satıyorum sen 3000 lira diyorsun.İkiside dana44 sonuç itibariyle disk takarsın diskli dana44 olur ;) Senin dediğine göre disk takarsam 3000TL ediyor öyle mi ? :smiley:

batıkan abi bizim müşterimiz ve benim batıkan abiyle aram çok iyi ben ona makarasına 3000 tl dedim ayrıca sen o dana 44leri 1600 satıyosun diyosun ki alınca disk taktırırsın diskli dana44 olur ben satıyorum 3000 tlye diskli sen satıyon kampanalı 1600 seninkileri diske çevirmek 2300 tl işçilk dahil alış 1600 toplam 3900 tl ben diskliyi 3000 satıyorum :smiley: :smiley: :smiley:

800 liraya ben taktırdım disk sen biraz uçmuşsun kardesm piyasayı biraz araştır 3000 lira cok istiyorsun o paraya enter scout alırım diff leri sokerim kalanını hurdaya satar yarı parasını cıkarırım tekrardan :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR