Alınık Defender Parçaları ve Arazi Donanımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,191

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar ; 88 model defender için

4 adet kapı panzalotu(iç döşeme)
4 adet çelik jant
4 adet mt lastik
snorkel
ön göğüslük
disco1 direksiyonu arıyorum
sigorta kutusu kapağı
arka stepne taşıyıcısı
hijack kriko

ürünler uygun fiyatlı temiz ve mümkünse ikinci el olacak, elinde bu ürünlerin tamamı yada bir kısmı olan arkadaşlar lütfen mesaj atsın.

elimde şu var beni bu numaradan ara mesajları yerine elimdeki ürün bu resmi bu fiyatı bu tarzi mesajlar lazım bana telefonda anlatmaya çalışmak bana eziyet geliyor.

teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Alınık Defender Parçaları ve Arazi Donanımı

Merhaba Önder Bey,

Mutlaka görmüşsünüzdür ama yine de eklemek isterim: bu linkteki arkadaşta bir miktar ekipman mevcutmuş sanırım, sorulara cevap verir ve fotoğraf koyarsa tabi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66715.0;topicseen

İyi çalışmalar,

Barış

Merhaba Barış Bey ;

Görmemiştim şimdi gördüm , teşekkür ederim takibe aldım .

merhaba ,

bana lazım olan ön camın altındaki açılan kapakların iç kısmında yeşilimsi bir ızgara var , genelde ambulanslarda gördüm o parça lazım birde alt parçanın plastik bir çerçevesi var üstten geçirme onları bulursam işim kolaylaşır.

resim atabilirsen iyi olur ..Bende komple ambulans göğüs var bakalım varsa yollarım...

karakoosh' Alıntı:
merhaba ,

bana lazım olan ön camın altındaki açılan kapakların iç kısmında yeşilimsi bir ızgara var , genelde ambulanslarda gördüm o parça lazım birde alt parçanın plastik bir çerçevesi var üstten geçirme onları bulursam işim kolaylaşır.

Uploaded with ImageShack.us

şunun arka kısmındaki ızgara mı?

sayın göktu , resim aracın neresi bilemedim belki aynı yer ama ancak buldum resimleri yükleyeceğim şimdi.

merhaba ancak resmi buldum neredeyse bütün gezenbilir ilanlarını inceledim , resmide ilanlardan birinden aldım arkadaş inşallah telif hakkı istemez

1-dediğim yeşilimsi grimsi ızgara
2-göğüslük alt çıtası
3-sigorta kutusu kapağı
4-kapı panzalotları 5 kapı için

adsız.jpg

bu arada sayın göktu benim jeton anca düştü siz on havalandırmaları söküp beyaz bir zemine koyunca ben sandım bunlar akuple bir parça evir çevir anca buldum. .evet onun içi ama arabanın içindeki plastik ızgara.

karakoosh' Alıntı:
merhaba ancak resmi buldum neredeyse bütün gezenbilir ilanlarını inceledim , resmide ilanlardan birinden aldım arkadaş inşallah telif hakkı istemez

1-dediğim yeşilimsi grimsi ızgara
2-göğüslük alt çıtası
3-sigorta kutusu kapağı
4-kapı panzalotları 5 kapı için

1. o kısım benim dediğim kapakların arka kısmı değil de, direkt olarak konolsun orta kısmı sanırım 2002 evveli olsa gerek...
2.valla bende ufak kırığı var bir parçasının bakıym, işinize yararsa yollayabilirim ücretsiz şekilde...
3.sigorta kutusu kapağını kayalardan filan alabilirsini,z uygudur fiyatı.
4. kapı pandizotları, önlerin yan sanayisi var çifti 250tl civarı yanlış hatırlamıyorsam ama arklarda yan sanayi yok adedi de 400 tl filandı sanırım:( en arka, 5. kapını ki de, gördüm pek güzel gözükmedi gözüme... o da 150 tl civarı idi 0 olarak sanırım...

arka kapılar için bozuk mozuk bulup kaplatsanız belki daha uyguna gelebilir. zamanında bende aradım bulamadım, kaplattım mevzutları tramir ettirip...

göktuğ abi , benim 5 kapıda kaplı zatende gözüme güzel gelmiyor , hesaplı bulursam değiştireyim diyorum.

ayrıca teklifin içinde çok müteşekkir oldum , benimkide 3 parça öyle oturttum ama dedim bulursam değiştireyim diye , bir araştıralım bulabilirsem o da bir arkadaşımızın işine yarasın .çok teşekkür ederim.

Resimlerini gönderdiğiniz malzemelerin tamamı Öz Oto Şaşmaz/ Ankara da bulunuyor..Tel: 0 312 278 07 08 Tümay Bey Çıta ,alt kaplama ve karşıdaki gri parçaların toplamı 50 TL tutmaz..

gerçekten mi?

beni ne kadar korkutmuşlar ki hiç sormadan çıkmasına yöneldim.

Arayım Tümay bey'i alayım malzemeleri , zaten tanırım kendisini sağolsun aracımı toplarken uygun fiyatlarıyla yardımcı oldu bana.

Bende satılık çıkmaları var ama yeni arabaya yenisi yakışır şimdiden hayırlı olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR