KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
12-13.000 TL arası, düz vites, 2.5 motor, kare kasa Jeep Cherokee XJ almayı düşünüyorum, İstanbul Anadolu yakasındayım bu benim ilk aracım olacak ve arazi için almıyorum onun için orijinal yani aksesuarsız olabilir, aslında aradığım aracı buldum ama bana uzak bir şehirde olduğu için gidip bakamadım, tavsiye edeceğiniz araç İstanbul içi veya yakın illerde olursa sevinirim kısmetimizde yoksa diğer araca bakmaya gideceğim..
TR de sayılı bulunan aracı arıyorsunuz ve belirttiğiniz fiyatta bence biraz düşük. bu fiyata düzgün bir CJ bile bulmak zor. eğer dediğiniz kriterlere uygun araç varsa ve bu aracı kafaya koyduysanız beklemenin anlamı yok. bakın görün derim.
Bir arkadaşım bu aracı 210 bin Mil'de 14.000 TL'ye aldı, internette biraz bakındım malum sitede 3-4 tane gördüm 30-40.000 TL fiyat yazmışlar bir senedir ilanları duruyor, sizi bilmem ama benim gözümde bu araç o fiyatlar etmez ben heves ettim almaya niyetlendim satan olursa vereceğim fiyatı belirttim, heves dediğin gelip geçer yarın fikrim ve ilgi alanım değişir başka bir şey alırım sorun değil..
Bir arkadaşım bu aracı 210 bin Mil'de 14.000 TL'ye aldı, internette biraz bakındım malum sitede 3-4 tane gördüm 30-40.000 TL fiyat yazmışlar bir senedir ilanları duruyor, sizi bilmem ama benim gözümde bu araç o fiyatlar etmez ben heves ettim almaya niyetlendim satan olursa vereceğim fiyatı belirttim, heves dediğin gelip geçer yarın fikrim ve ilgi alanım değişir başka bir şey alırım sorun değil..