<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Alkol ve OFFROAD</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="zapatista" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
zapatista' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
demem,<br />
avatardaki fotodaki araba sanırım sizin.<br />
o kadar güzel bir arabayı kullanıyorsanız: benim gibi dağa doğaya ormana aşıksınaz demek ki<br />
siz içseniz de içmeseniz de otursak sizinle saatlerce konuşabiliriz, pajero, land rover, defender, jeep, çamur, kum, yayla....<br />
ben içki içerim ama başta söylediğim gibi artık direksiyon başında kesinlikle kullanmıyorum..<br />
ben size saygı duyuyorum, ne olur siz de bana saygı duyun..<br />
ahirette ben yanmayacak mıyım? belki ben de böyle sınanıyorum?<br />
<br />
(profilinize baktım benden yaşça büyüksünüz, üzdüysem kusura bakmayın)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>yok hiç üzülmedim çevre bakanlığından ödüllüyüm çevrede yapılanlara baktıkça üzülüyorum insanlar bir acaip olmuş komşuyu çoluk çocuğu gelecek nesilleri taşları toprağı bizim kadar dünyada yaşama hakkı olan canlıları düşünüyorum ve spor olsun diye bu güzellikleri yok edenleri gördükça dağdan aşağı inmemeye gayret gösteriyorum birde bu rezillikleri tek tesellimiz GEZENBİLİRDE marifetmiş gibi yayınlıyorlar bunlara üzülüyorum dağda yaşıyorum burdan daha yukarılara kaçıyorum mücadeleci biriyim kafama koyduğum bir işi yaparım ama insanlık ve doğa düşmanları ile başedemedim yenildim kaçıyorum onun için geberene kadar içsinler dedim</div>